1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

У Берегові виступали гранди вітчизняного волейболу (ФОТО)

15.12.2020 10:41 Спорт 0

Майданчик європейського рівня надав для проведення групового турніру з волейболу серед чоловічих команд Вищої ліги України Закарпатський угорський інститут.

У Берегові виступали гранди вітчизняного волейболу (ФОТО)

У Берегові протягом трьох днів помірялись силами чотири клуби : “Покуття” з Івано-Франківщини, “Олюртранс” з Луцька, “Булава” зі Львова та
“Спартак” зі Сваляви.

“Нас попросила прийняти турнір такого рангу обласна федерація волейболу,- каже Голосу Карпат директор оздоровчо-спортивного центру ЗУІ Арпад Візауер.- Після позитивної відповіді ми стали основними меценатами змагань.”

На фоні інших команд виділялось івано-франківське “Покуття” із Снятина. Не випадково, адже воно на лідируючих позиціях в турнірній таблиці.

На дві сходини відстає від нього “Олюртранс” з Луцька. Сьомою в табелі про ранги серед 14 клубів значиться львівська “Булава”. А замикають список свалявський “Спартак” та “СумДу” із Сум.

Тому результати поєдинків у Берегові не дивували. “Покуття” перемогло суперників з відчутною перевагою у всіх трьох зустрічах. На жаль, не зуміли здобути бодай очко неначе б то у рідних стінах земляки зі Сваляви.

Результати ігор: “Спартак” – “Покуття” – 0:3, “Олюртранс” – “Спартак” – 3:0, “Покуття” – “Булава” – 3:0, “Олюртранс” – “Покуття” – 1:3, “Булава” –“Спартак” – 3:0.

Нагадаємо, до відома жителів: Закарпаттям пересуватиметься колона великогабаритного транспорту

Найсвіжіші новини: