1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >
  5. Ужгород

Ужгородський "Минай" оголосив про підписання чемпіона світу

30.10.2020 18:32

Також з командою підписав контракт гравець молодіжної збірної ПАР.

Закарпатський Минай підписав угоду з українським центральним півзахисником Олексієм Хахльовим, повідомляє офіційний сайт клубу. Олексій Хахльов - 21-річний, має досвід виступів за іспанськими Алавес, у структурі якого дійшов до другої команди. На початку року він повернувся в Україну, виступаючи за Карпати, а влітку розірвав контракт і був у статусі вільного агента. 

Найбільше досягнення в кар'єрі наразі - участь у чотирьох іграх юнацької збірної України U-20 на тріумфальному для нашої команди чемпіонаті світу-2019 в Польщі. 

Крім того, Минай поповнився представником молодіжної збірної Південно-Африканської республіки Малепе Рипо Терсайу - опорним півзахисником, який також може виконувати функції флангового захисника. Малепе - 23-річний екс-гравець південноафриканського Орландо Пайретс, бронзового призера минулого сезону у своїй країні, проте минулих два сезони зіграв в оренді у Чіппа Юнайтед, що зараз йде на 11 місці в турнірній таблиці. Він брав участь в Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро в 2016-му році в якості основного гравця своєї національної команди. 

Найближчий матч закарпатського Миная запланований на 1 листопада проти львівського Руху.

Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)
Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)