1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В ужгородському "Буревіснику" пройшли змагання юних плавців (ФОТО)

17.10.2020 18:00 0 Спорт
 

Першість Ужгорода з плавання серед юнаків та дівчат (2009, 2010, 2011, 2012, 2013 років народження та молодші) стартувала в басейні спорткомплексу "Буревісник".

Про це повідомляє пресслужба Ужгородської міської ради.

На відкритті першості учасників привітали міський голова Богдан Андріїв, голова Федерації водних видів спорту Закарпатської області Роберт Левицький.

Богдан Євстафійович подякував організаторам і тренерам за роботу, побажав учасникам змагань успіхів та позитивних емоцій від участі в турнірі, відзначив, що приємно, що попри складнощі юні спортсмени працюють над собою, вдосконалюють уміння, покращують свої результати. Також Богдан Андріїв повідомив, що завершується капітальний ремонт у басейні Класичної гімназії, вже зовсім скоро юні спортсмени зможуть займатися плаванням і там.

У змаганнях беруть участь команди ДЮСШ №1, СДЮШОР, спортивних клубів та спортивних товариств Ужгорода. Через карантинні обмеження змагання розділили на кілька частин-сесій (за роками народження). Серед вправ, в яких юні плавці демонструють свої вміння, – 50 м вільним стилем, брасом, на спині, батерфляєм та 100 м комплексним плаванням, а на завершення – естафета 4 х 50 вільним стилем mix (2 юнаки та 2 дівчини).

Змагання відбуваються за підтримки управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

Нагадаємо, в обласному центрі посадили мільйон дерев за добу (ФОТО)

Читайте на ГК:Запобігання корупції: на Закарпатті відбувся мобільний курс оборонного менеджменту (ФОТО)
Читайте на ГК:Готель Брістоль зібрав кошти на розвідувальний БПЛА та передав його військовим
Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська