1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Перший тур чемпіонату Берегівщини видався щедрим на голи

08.09.2020 12:02 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У п’ятьох поєдинках загалом команди забили 36 м’ячів.Найбільше їх зафіксували в зустрічі “старожилів” турніру ФК “Запсонь” та “новачків” ФК “Квасово”.

У п’ятьох поєдинках загалом команди забили 36 м’ячів.Найбільше їх зафіксували в зустрічі “старожилів” турніру ФК “Запсонь” та “новачків” ФК “Квасово”.

Остання не брала участі в першості з 2012 року.

Більш досвідчені “ветерани” провели у ворота суперника 10(!) “сухих” голів.

Чотири рази примушував голкіпера гостей виймати шкіряного з сітки власних воріт Ласло Мартин, по два рази забивали Акош Орос та Іштван Сотмарі, по одному голу записали у свій актив Андрій Бакша, Віталій Литка
та Петро Романюк.

Перемогу з великим рахунком святкував і відроджений “Берегвідийк”, який розгромив ще одного новачка – ФК “Мужієво”. На 22-ій хвилині Габор Кемінь провів перший гол, а у другому таймі Юрій Пейтер, Томаш Снопчак, Андрій Рябченюк, Ерік Верейці та Андрій Турані “засвітили” на табло остаточний підсумок – 6:0.

Амбітні завдання на цей сезон поставили перед собою ФК “Бакта” і ФК “Перехрестя”: обидва клуби мають намір поборотися за один з комплектів медалей. Відкрили рахунок гості, це зробив Йосип Полоташ. Але зусиллями кращого нападника минулого сезону Сергія Селянчина господарі зрівнюють результат – 1:1. На 50-ій хвилині він же виводить свою команду вперед –
2:1.Далі стараннями Гергеля Сечі та Гергея Кіша господарі довели гру до
перконливої перемоги – 4:1.

Напруженим і драматичним був поєдинок між ФК “Кідьош” та ФК “В.Бийгань” Першими забивали гості, а господарі їх постійно наздоганяли.
Крістіан Товт відкрив рахунок, Томаш Іллейш зрівняв, той же Крістіан виводить великобийганьців уперед, а Томаш знову робить рахунок нічийним – 2:2. На 83-ій хвилині Гергей Гойдош знову виводить гостей вперед, проте граючий тренер “Кідьоша” нев’янучий Бейла Дерцені майже з центру поля забиває красень-гол – 3:3. Всі вже гадали, що матч завершиться бойовою нічиєю, однак Гергей Гойдош думав інакше й на останній хвилині вирвав для В.Бийгані три очки – 3:4.

Не менш напруженою була зустріч між ФК “Талісман” В.Береги та ФК “Бадалово”. З самого початку ініціативою заволоділи господарі і Пейтер Леврінц вже на 9-ій хвилині відкрив рахунок – 1:0. За хвилину міг відзначитися Гергель Горват, та гостей врятувала поперечина. Незабаром Крістіан Балог подвоїв результат – 2:0. У другій половині гри бадалівці додали у швидкості й Ласло Пал скорочує розрив – 2:1, а на 50-ій хвилині він же зрівнює рахунок – 2:2. Гості зусиллями Ромео Кноблоха виходять вперед 3:2, та Іштван Балог зрівнює результат – 3:3. Флоріан Орос з Бадалова повертає своєму клубу надію на заповітні очки – 3:4 й команда намагається утримати переможний рахунок. Але Саболч Ач їх сподівання розвіяв – 4:4.

Нагадаємо, відомі результати 4-го туру Чемпіонату Ужгородщини з футболу

Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)
Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська