1. Новини Закарпаття
  2. >

"За будь-яких обставин ризикувати здоров’ям дітей ніхто з нас не буде" — Вадим Дьордь, СДЮСШОР Закарпаття

10.05.2020 18:39 Спорт

Відбулося засідання робочої групи щодо можливого продовження або зупинки чемпіонату України у змаганнях ДЮФЛ у зв’язку із ситуацією з поширенням COVID-19.

Відбулося засідання робочої групи щодо можливого продовження або зупинки чемпіонату України у змаганнях ДЮФЛ у зв’язку із ситуацією з поширенням COVID-19.

Звичайно, багато що залежатиме й від того, які рішення в боротьбі з пандемією приймуть Міністерство охорони здоров’я та уряд загалом.

Названа робоча група прийняла рішення всі результати, зафіксовані в турнірних таблицях чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги на момент зупинки змагань залишити незмінними та заморозити. При цьому призерів й команди, які залишать чемпіонат, у цьому сезоні, враховуючи ситуацію, визначати не будуть.

ЗАФ поцікавився в керівників СДЮСШОР та Мукачівської футбольної академії, що вони думають із зазначеного приводу. На жаль, спортивний директор МФА Золтан Сільваші на час телефонного дзвінка перебував поза зв’язком.

А ось директор Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Вадим Дьордь так прокоментував новину:

«До мене зверталися з Києва, що я думаю стосовно продовження турніру в ДЮФЛУ. Я тоді сказав: логічно було б заморозити результати й зібрати виконком на селекторну онлайн-нараду. Відповідно, опитавши його членів, і прийняти остаточне рішення. Крім того, обговорити питання й майбутнього сезону. Отож рішення робочої групи підтримую, а остаточно крапки над «і» розставить виконком ДЮФЛУ. Водночас потрібно чекати покращення ситуації. Щодо подальшого продовження змагань, то вплив, звичайно, матимуть розпорядження та рекомендації від Міністерства охорони здоров’я й уряду. За будь-яких обставин ризикувати здоров’ям дітей ніхто з нас не буде».

Володимир ТАРАСЮК, ЗАФ

Нагадаємо, для "Минаю" карантин не привід відмовитися від футболу (ВІДЕО)

Читайте на ГК:Закарпатців попереджають про небезпечні погодні явища: що варто знати
Читайте на ГК:Найпопулярніші туристичні локації: три дні в Парижі
Читайте на ГК:Закарпатців залишать надовго без електроенергії: в яких районах будуть відключення?
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська