1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Мукачівщині завершується будівництво футбольної академії (ФОТО)

01.05.2020 10:26 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Спорудження спеціальної спортивної бази для підготовки юних гравців проводиться в селі Дерцен за підтримки угорського уряду.

Уже готові до використання два футбольні поля зі штучним трав’яним покриттям, на двох інших природні газони вже зазеленіли, ще на двох
ведуться роботи.

На стадії завершення також будівля академії. На першому та другому поверхах здійснюється внутрішнє оздоблення, на другому проходить
облаштування житлових кімнат. Про це повідомляє офіційний сайт МФА.

Після Ужгородської, що діє на базі ФК “Минай”, спортивна база у Дерцені, це – другий заклад такого рівня в нашій області.

Комплекс для виховання юних гравців на Ужгородщині відкрили 18 серпня минулого року. На урочистість приїхав навіть зірка закарпатського футболу, гравець “Дніпро-1”, чемпіон світу U-20, володар срібного м’яча ФІФА Сергій Булеца. Було відібрано перших 12 вихованців академії, з ними займались професійні тренери.

“На центрльному полі стадіону “Авангард” повністю оновили газон, здіснюється його регулярне поливання, встановили дренажну систему, комплекс огородили, “оживили” трибуни,- каже Голосу Карпат директор благодійного фонду підтримки спортсменів та футбольних клубів краю “Карпатія Олександр Чегіль.

- Попри це матеріально підтримуємо 20 СДЮШОР та юнацьких футбольних клубів регіону – надаємо їм пальне для виїзду на матчі, купуємо м’ячі, екіпіровку тощо. У найближчих планах – покращити інфраструктуру спортивного футбольного комплексу в селищі Середнє.”

Нагадаємо,Учора в країні відзначали Всеукраїнський день футболу (+ФОТО)

Читайте на ГК:Неподалік пішохідного переходу хлопчика збило авто: перші подробиці аварії в Мукачеві (ФОТО)
Читайте на ГК:Непідкупні поліцейські "запакували" жінку-порушницю: відомо що сталося (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпатка зробила “непристойну” пропозицію патрульним: як жінка поплатиться за свою витівку? (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська