1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Ужгородець Роман Мегела готується до наступних змагань із тріатлону серії "IRONMAN" (ВІДЕО)

03.03.2020 17:22 0 Спорт

У попередніх змаганнях зайняв 16 місце. Відбувалися вони в столиці Оману – Маскат, у лютому цього року. Чоловік до змагань готувався дев’ять місяців.

Роман Мегела показує медаль, яку отримав за 16 місце в щорічних змаганнях з тріатлону серії «IRONMAN» в Омані. Вони відбулися в лютому цього року. Змагання включали плавання, їзду на велосипеді й біг без перерви, інформує UA: Закарпаття.

«Узагалі на виконання даної дистанції надається 8 годин 30 хвилин. У моєму випадку, я завершив повну дистанцію за 5 годин 38 хвилин. Я б не сказав, що це найкращий результат, є там хлопці – професіонали, які в цьому спорті все життя. Я, можна сказати, новачок у цьому напрямку, але будемо рухатись в цьому напрямку, щоб показувати найкращі результати й здобувати перемоги», — каже спортсмен.

За словами Романа Мегели, найважчим у змаганнях для нього була їзда на велосипеді:

«Тому що мав достатньо мало досвіду в цьому напрямку, були досить великі підйоми, як для мене на даний момент без досвіду в цьому напрямку. Сила духу допомогла мені підкорити дану дистанцію й перейти до наступної – бігу».

Взяти участь у змаганнях з тріатлону серії «IRONMAN» Роман Мегела вирішив минулого року. Від травня 2019 – того хлопець тренувався два-три рази в день:

«З перекладу ironman – це залізний чоловік. Я зрозумів, чому дана назва присвоєна цим змаганням тільки коли взяв участь в них, тому що це не є легко, це є достатньо важко. Напевно, це найважче, що я робив до сьогодні в своєму житті. Змагання проходили на Аравійському півострові, в столиці Оману місті Маскат. Температура сягала до 34 градусів тепла, тобто все було під прямими променями сонця».

Нагадаємо, Закарпатець пробіг престижну гонку IRONMAN (ФОТОФАКТ)

Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська