1. Новини Закарпаття
  2. >

ФК "Минай" на виїзній грі у Львові програв ФК "Рух"

09.02.2020 20:06 Спорт

Пропустили відразу 6 і жодного не забили.

Пропустили відразу 6 і жодного не забили.

Без поразок не буває перемог, пише інформаційний департамент ФК «Минай».

На жаль, неділя, 9 лютого, для нашої команди став якраз днем поразки. У Львові ми програли лідеру Першої ліги з рахунком 0:6. Господарі реалізували свої моменти та скористалися нашими помилками, а ось ми у відповідь забити не могли. У підсумку поразка, після якої ми маємо стати тільки сильнішими.

Зрештою, важкі тренувальні збори (практично щодня по 2 тренування), втома від попереднього поєдинку (тільки вчора грали з ФК «Ужгородом»), виїзна гра (тільки зранку подолали  більше 260 км на автобусі) не додали нам сил у цьому матчі. Сюди ще слід додати і силу суперника. Зрештою, такого потужного опонента в це міжсезоння ми ще не мали. Який, окрім всього, ще й нового головного тренера має, тому їх гравцям було що доводити наставнику. До того ж, «Рух» виглядав значно свіжішим за нас – у цьому місяці це лише другий товариський матч для них.

До цього всього додався ще й невдалий початок матчу, який морально не надто добре вплинув на нашу команду. Вже на 3-ій хвилині рахунок був 2:0 на користь господарів. Наші захисники двічі поспіль  пропустили прориви Кондракова в карний майданчик: один раз забив, один раз вдало асистував.

На 10 хвилині «Минай» міг врятувати ситуації – забий Карноза з близької відстані, але голкіпер «Руха» зіграв дуже добре. Якби Артур відзначився, то все могло бути інакше. Натомість через 11 хвилин ми пропускаємо втретє – відзначився ганець Ернест.

Після такого було важко відновити контроль м’яча та налагодити гру, хоч «минайці» і старалися.

На жаль, стільки ж, 3 гола, забив «Рух» у ворота закарпатської команди і у другому таймі. На 61-ій хвилині Калюжний вдало прорвався та пробив точно у кут воріт, а через 9 хвилин нам забили із пенальті. Зі стандарту пропустили і 6-ий – Біленький (який перед цим реалізував 11-метровий) забив з подачі кутового.

Звісно, були моменти і у нашої команди. Зокрема, у Глаголи та Пиняшка. Проте сьогодні був не наш день. 0:6 – поразка, звісно, дуже прикра. Проте саме для цього і потрібні товариські матчі, аби після них робити висновки. Спаринги з такими суперники дуже важливі, тому що вони відкривають проблемні моменти, над якими слід попрацювати. Час для цього ще є.

Тренерський штаб традиційно експериментував зі складом, пробував нові напрацювання і десь гравцям не вистачало взаєморозуміння та виникало помилки.   

Віримо, що після таких поразок наші футболісти стануть тільки сильнішими. Попереду ще тиждень тренувань. Наступний товариський поєдинок «минайці» проведуть на Закарпатті – 14 лютого запланований вже третій товариський матч із «Ужгородом».

Нагадаємо, в Ужгороді визначили чемпіона Закарпаття з хокею.

Читайте на ГК:Карколомна автотроща на трасі "Київ-Чоп": відомо, де перекрито рух
Читайте на ГК:Гуманітарна допомога для відновлення України: через митницю Закарпаття доставлено понад 236 тисяч тонн гумвантажів
Читайте на ГК:На Закарпатті відключатимуть електроенергію: не буде світла понад 8 годин