1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юна Анна-Марія Вірван з Виноградова з’явиться у календарі нового Олімпійського 2020 року (ФОТО)

12.11.2019 19:01 Спорт

Такого на Виноградівщині ще не було!

Такого на Виноградівщині ще не було!

10-річна городянка, вихованка Виноградівської ДЮСШ з боротьби (тренер Денис Мирошниченко) Анна-Марія Вірван 20 жовтня взяла участь у фотосесії для календаря 2020 року.

Слід зазначити, що це єдина закарпатка, котрій випала честь покрасуватися на календарі разом з найкращими представницями жіночої боротьби України, членами національної збірної України. Також, героїнями нового Олімпійського року стали зовсім юні спортсменки з усіх областей України. Проходила фотосесія протягом чотирьох днів на базі Олімпійського навчально-спортивного центру «Конча-Заспа» під гаслом «Спорт єднає країну».

Фінансову підтримку для поїздки на безпрецедентну для Виноградівщини фото-сесію в столиця надали засновники Молодіжного Руху Виноградівщини Олег Більда та Віктор Нагорняк, президент федерації вільної боротьби Закарпаття Михайло Магочі та батьки Анни-Марії.

НА ФОТО (зліва направо): директор Виноградівської ДЮСШ, суддя національної категорії Іван Боршош, юна зірочка Анна-Марія Вірван та заслужений майстер спорту України, чемпіонка Європи, бронзова призерка Чемпіонату світу 2019 р., яка представлятиме Україну на Олімпійських іграх у Токіо 2020 р. Оксана Лівач, пишуть Новини Виноградівщини.

Нагадаємо, у містечку на Закарпатті виявили середньовічний мурал у старій церкві (ФОТО)

Читайте на ГК:Без світла понад 7 годин: на Закарпатті відключатимуть електроенергію
Читайте на ГК:На Виноградівщині боролися з двома пожежами за день: відомо наслідки (ФОТО)
Читайте на ГК:На Виноградівщині вирувала пожежа: залучались дві одиниці техніки