1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У чемпіонаті Берегівщини з футболу серед дорослих змінився лідер

22.09.2019 22:38 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Після розгромної перемоги у звітному турі в неділю в зустрічі з ФК “Перехрестя” – 10:2, першу сходинку в турнірній таблиці з 22 очками посів ФК “Берегово”.

Після розгромної перемоги у звітному турі в неділю в зустрічі з ФК “Перехрестя” – 10:2,  першу сходинку в турнірній таблиці з 22 очками  посів ФК “Берегово”.

Тепер містяни на один заліковий бал випереджають бадалівців, але у тих одна гра в запасі. Треті у табелі про ранги футболісти Кідьоша, однак вони відстають від лідера аж на 7 очок, хоч і поклали на лопатки в неділю найближчих переслідувачів – берегівську “Спарту”, забивши їм 7 “сухих” голів. У останніх тепер 10 залікових балів.Замикають турнірну таблицю новачки чемпіонату – спортсмени Великої Бакти: у них лише 3 очки. Їх випереджають з 6 балами  ФК “Перехрестя”.

Серед юнаків з 23 очками лідирують молоді спортсмени Кідьоша, аж на 7 балів відстає від них виноградівське “Перехрестя”. По 13 мають Батьово та Гать. На останньому місці представники Бене – не допомогли і здобуті у поєдинку в суботу три бали у грі з ровесниками Батьова – 1:3. “Перехрестя” вдома з мінімальним рахунком здолало ФК “Кідьош” – 1:0.

Нагадаємо, Закарпатці стали чемпіонами в угорському Нодькаллові.

Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у руки тирана-чоловіка: кривдник погрожував розправою (ФОТО)
Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)
Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)