1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Освітяни Берегова завершили спартакіадні змагання (+ФОТО)

13.09.2019 18:01 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Протягом 2-х днів у Берегові тривала спартакіада працівників освіти, організована районним профільним комітетом профспілки (голова Марія Бубняк).

Протягом 2-х днів у Берегові тривала спартакіада працівників освіти, організована районним профільним комітетом профспілки (голова Марія Бубняк).

Голос Карпат про результати із плавання та волейболу вже інформував. Другий день змагань розпочався поєдинками з настільного тенісу, які проходили на чотирьох столах у ЗОШ № 10. Серед жінок упевнено перемогла своїх суперниць господарка Еріка Конц, яка випередила Кароліну Шольмош із ЗОШ № 4 і Тетяну Стесович із ЗОШ № 3.



Серед чоловіків сильнішим виявився Василь Зуб із ЗОШ № 5. Два другі місця поділили між собою Володимир Петрушка та Омелян Вашкеба. Третім став Максим Медве.

Захоплюючими виявились “Сімейні старти”. Подружжя з діточками кидали дарц на влучність, стрибали з місця в довжину, бігали з баскетбольним м’ячем. Найспритнішою виявилась сім’я Івана Сливки із ЗОШ № 1. Другою фінішувала родина знаного футболіста Міклоша Нодя (ЗОШ №3) і третє місце дісталось сім’ї Андришин із ЗОШ № 9.



 Найтривалішими були змагання з шахів і шашок. Серед чоловіків-шахістів не мав собі рівних вчитель математики ЗОШ № 5 Валерій Шапочка, хороший результат продемонстрував викладач ЗОШ № 4 Іштван Бардош, який лише на кілька балів поступився чемпіону. “Бронзу” виборов Євген Курах із ЗОШ № 1. Серед жінок випередила усіх Кіз-Богачова з угорської гімназії. Другою фінішувала завуч ДЮСШ Ульяна Липей, третьою завершила турнір Ольга Скіра із ЗОШ № 5.



Не менш цікавими виявились змагання з шашок. Найкраще тут виступила Катерина Коркушка із ЗОШ № 7, котра випередила Олесю Боршош із ЗОШ № 6 та Оксану Кобзєву з української гімназії.

Між чоловіками знову святкував перемогу Василь Зуб. На другому місці Сергій Шестак, третьому – Крістіан Бейреш (ЗОШ № 7).



Сергій Шестак відзначився і у піднятті 16-кілогрмової гирі. Він став переможцем у категорії учасників вагою вище 90 кілограмів.У середній номініції відмінний результат продемонстрували брати Петрушки – Олег і Володимир, які виступали майже у всіх видах спартакіади.

Звичайно, найбільше вболівальників зібрали матчі з міні-футболу, окремі яких теж були сповнені драматизму й напруги. Зокрема зіграли внічию між собою команди ЗОШ № 10 і ЗОШ № 5 – 3:3, а переможця зустрічі представників української гімназії і угоромовної школи № 4 виявили тільки пенальті (основний час закінчився внічию – 1:1). На жаль, пробив повз стійку директор першої Володимир Кенийз, що й вирішило долю поєдинку –у фінал пройшли викладачі навчального закладу ім.Лайоша Кошута. Гімназійники задовільнились третім місцем.



У вирішальному матчі за чемпіонське звання, де зустрічались команди ЗОШ № 4 та ЗОШ № 1, інтрига трималась аж до його закінчення. Спочатку в рахунку стараннями Даніела Чухи повели угорці – 1:0. Проте професійний гравець в минулому, що виступав за клуби вищої ліги області, Іван Сливка завдяки індивідуальній майстерності зрівняв результат – 1:1, а вдтак вивів партнерів уперед 2:1. Проте молодь четвертої школи не склала зброю, продовжувала атакувати і спритний Іштван Роман зрівняв рахунок – 2:2. Долю “золота” тут теж вирішували пенальті. Прикро, але не вдалося пробити стража воріт суперника Левенте Товта Івану Сливці - його сильний удар кіпер відбив. Останній зумів парирувати ще один семиметровий і з рахунком 3:2 почесне звання дісталось молодим педагогам ЗОШ № 4 з чим їх і вітаємо! Так само, як і всіх інших призерів та учасників. Кращі з кращих будуть відібрані у збірну міста, яка 21 вересня братиме участь в обласній спартакіаді працівників освіти.



Нагадаємо, у Берегові стартувала Спартакіада працівників освіти (ФОТО)

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір