1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

"Минай" офіційно презентував нових футболістів команди

11.07.2019 23:50 Спорт

Це закарпатський воротар Андрій Черепко та два польові гравці – нападник Олег Маїк та півзахисник Антон Кіча. Голкіпер Черепко перейшов до «Минаю» з угорської «Варди» з Кішварди, Маїк з рівненського «Вереса», а Кіча – з першоліговського «Гірника-Спорт», повідомила LOBDA.

З приводу підсилення команди висловився і президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк.

«Ми розуміємо, що попереду буде дуже складний сезон, де нам будуть протистояти 15 міцних команд в чемпіонаті, - розповів він. – Тому наш клуб дуже ретельно підходить до питання підсилення і шукає саме тих футболістів, які дійсно допоможуть нашій команді ще сильнішою. Я радий, що до нас приєднався наш закарпатець Олександр Глагола, який пройшов серйозну футбольну школу в «Шахтарі», а також ще один наш земляк Андрій Черепко. Ми завжди раді в команді гравцям із Закарпаття. Також радий, що частиною нашої великої родини стали і Олег Маїк та Антон Кіча. Сподіваюся, що всі вони будуть радувати наших вболівальників».

За словами президента команди, не виключено, що це не останнє підсилення перед стартом у Першій лізі.

Нагадаємо, іноземні студенти розповіли про життя на Закарпатті та місцевих людей.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська