1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Закарпатті провели змагання з кікбоксингу за Кубок голови села Пилипець (ФОТО)

26.05.2019 13:20 Спорт

25 травня до Міжнародного дня захисту дітей проведено відкритий чемпіонат Закарпаття з кікбоксингу в с.Пилипець Міжгірського району на кубок сільського голови

25 травня до Міжнародного дня захисту дітей проведено відкритий чемпіонат Закарпаття з кікбоксингу в с.Пилипець Міжгірського району на кубок сільського голови

Вперше на Закарпатті, а, можливо, й в Україні гірське село приймає змагання такого рівня. Участь в турнірі в розділі кік-лайт прийняли бійці: СК”Спорт-лідер”, СК”Іппон”, СК”Спартак”, СК”Золоті скорпіони”, СК”Пилипецькі ведмеді” та інші, інформує "Шипот".

Особливим визнанням та оцінкою турніру є присутність на змаганнях Президента федерації кікбоксингу України WAKO Ольги Павленко, Президента Закарпатської обласної федерації кікбоксингу, заслуженого тренера України Анатолія Перцева та Президента Закарпатської федерації бойового самбо Євгена Молнара. Щира подяка за організацію турніру Федерації кікбоксингу України WAKO, Закарпатській обласній федерації кікбоксингу, головам Міжгірської районних рад та райдержадміністрації, Пилипецькому сільському голові, педагогічному колективу Пилипецької ЗОШ, депутату Верховної Ради України Михайлу Ланю.

Найбільш задоволеними залишилися діти. По дружньому спілкуванню під час обіду смачним бограчем, стало зрозуміло,що нема переможців і переможених – є друзі!

Організатори подякували голові Пилипецької сільської ради Василю Готрі за чудову організацію змагань.

 

 

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська