1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбулася відкрита першість міста з плавання (ФОТО)

18.05.2019 18:10 Спорт

Відкрита першість Ужгорода з плавання серед юнаків і дівчат 2007 року народження та молодших відбулася сьогодні у басейні спортивно-оздоровчого комплексу УжНУ «Буревісник».

Відкрита першість Ужгорода з плавання серед юнаків і дівчат 2007 року народження та молодших відбулася сьогодні у басейні спортивно-оздоровчого комплексу УжНУ «Буревісник».

У змаганнях випробували сили 160 кращих спортсменів дев’яти клубів Ужгорода та району.

«Від імені міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, депутатського корпусу та виконавчого комітету Ужгородської міської ради вітаю всіх учасників змагань. Дякуємо тренерам за їхню щоденну роботу з нашими дітками – найціннішим, що у нас є. Велике спасибі також батькам за те, що піклуються про здоровий спосіб життя для молодого покоління. І сьогоднішня активність учасників є підтвердженням того, що наша федерація водних видів спорту дуже популярна. Спільно працюємо і над втіленням ще одного проекту – басейну гімназії, який на етапі завершення. Успіхів і перемог!», – привітав учасників на офіційному відкритті заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай.

Як повідомив Роберт Левицький, голова Федерації водних видів спорту Закарпатської області, ці змагання – ліцензійні, за їхніми результатами визначатимуть спортсменів у збірну Закарпатської області для участі в чемпіонаті України з плавання.

Завершилися змагання нагородженням переможців, повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

Нагадаємо, 21 травня в Ужгороді заспівають Надя Дорофєєва та Позитив

Читайте на ГК:“Дубай” по Закарпатськи: в Ужгороді небачений ажіотаж біля нової атракції (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Одні радіють заморському “диву” інші лізуть у кримінал: що трапилося в одному із міст області (ФОТО)
Читайте на ГК:На кордоні з Угорщиною затримали українку, яка перебувала у розшуку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська