1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На фестивалі Artweekend на Мукачівщині відбудеться велозаїзд

08.05.2019 12:54 Спорт

Заїзд також носитиме пізнавальний характер (тобто формат велоекскурсії), тому на кожній зупинці буде фото на згадку та невеличка оповідь гіда-екскурсовода.

Заїзд також носитиме пізнавальний характер (тобто формат велоекскурсії), тому на кожній зупинці буде фото на згадку та невеличка оповідь гіда-екскурсовода.

19 травня, у другий день фестивалю Artweekend, з  10:00 у парку  по вулиці Валенберга  відбудеться вело забіг за маршрутом: парк по вул. Валленберга - Св.Миколаївський монастир - памятний знак першої гідроелектростанції -  с. Кольчино - замок Сент-Міклош у с. Чинадієво – дерев’яна церква св. Дмитра у с. Вільховиця - Підгорянський обеліск - парк Перемоги.

Взяти участь може кожен охочий, але, необхідно мати з собою: справний велосипед, аптечку, Їжу, воду(2л.), комплект захисного спорядження(шолом, наколінники), запаску на колеса.

Головні правила:

-вимоги вікової категорії: 12+! (до 16 років розписка від батьків на згоду щоб дитина могла  брати участь у велоперегонах)

-не покидати колону

-не відпускати руки з руля, ноги- з педалей

-з повагою відноситись до інших учасників, не застосовувати методи насильного характеру по відношенню до них.

Зареєструватись на велозабіг можна у неділю 19 травня з 08:30 до 10:00.

Консультант від Асоціації велосипедистів Мукачева , Євген Новак ділиться: « велозаїзд відбудеться в рамках івенту Art Weekend. До участі запрошуються усі бажаючі. Буде супровід поліції//велополіції.

Заїзд також носитиме пізнавальний характер (тобто формат велоекскурсії), тому на кожній зупинці буде фото на згадку та невеличка оповідь гіда-екскурсовода. Після закінчення учасників чекає урочиста зустріч в Парку Перемоги», повідомила голова прес-центру 360 Mukachevo, Агнесса Форстер.

Нагадаємо, ужгородських ветеранів привітали з річницею перемоги.

Читайте на ГК:Неподалік пішохідного переходу хлопчика збило авто: перші подробиці аварії в Мукачеві (ФОТО)
Читайте на ГК:Непідкупні поліцейські "запакували" жінку-порушницю: відомо що сталося (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпатка зробила “непристойну” пропозицію патрульним: як жінка поплатиться за свою витівку? (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська