1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Тячеві пройшла відкрита першість з тенісу (ФОТО)

26.04.2019 16:23 Спорт

"Відкрита першість Тячівської ДЮСШ з тенісу" - саме під такою назвою 22-25 квітня відбувся турнір 2-ї категорії Федерації тенісу України в Тячеві.

101 один учасник з Миколаєва, Львова , Луцька, Тернополя, Хмельницького, Чернівців, Івано-Франківська, Трускавця, Стрия, Ужгорода, Берегова, Виноградова, Хуста та Тячева виборювали першість у трьох вікових підгрупах у юнаків і дівчат: до 10, 12 і 14 років.

Чудова весняна погода, чітка організація змагань під керівництвом головного судді В.В. Деяка, тренерів відділення тенісу місцевої  ДЮСШ Г.З. Белені та К.Е. Мечей,  тенісна база Тячівської ДЮСШ, яка є однією з кращих в Україні, посприяли тому, що всі учасники турніру змогли проявити свої найкращі технічні і фізичні можливості, а  матчі проходили цікаво і видовищно.

Потішили виступи юних закарпатців Ігора Шишмарьова, Дарини Глібчук, Анастасії Григоренко з Тячева, Юрія Келемена з Хуста, Юрія Данка і Крістіана Кочіша з Виноградова, берегівчанок Ніколетти Гада і Вікторії Попович, на рахунку яких  5 перших і 4 других місць.

В церемонії нагородження переможців і призерів змагань прийняли участь  Тячівський міський голова І.І.Ковач та директор Тячівської районної ДЮСШ В.І. Варга, які  привітали юних тенісистів і вручили  їм  заслужені нагороди, повідомив директор турніру, ст. тренер відділення тенісу Тячівської  ДЮСШ В. Павлишинець, інформує Закарпаття онлайн.

Нагадаємо, гірський Рахів вкрило рожевим цвітом (ФОТО)

Читайте на ГК:Рідні нарешті зможуть поховати свого Героя: “живим коридором” зустріли захисника, який поліг майже рік тому (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Був нагороджений  знаком «Золотий хрест»: Герой із Закарпаття повернеться додому “на щиті” (ФОТО)
Читайте на ГК:Вогняна пастка: на Закарпатті спалювання сміття призвело до важких наслідків для двох працівників
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська