1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футболісти "Минаю" обіграли суперників з житомирського "Полісся"

18.04.2019 20:36 Спорт

«Минайці» перемогли на виїзді ще вчорашнього лідера групи «А» у Другій лізі – житомирське «Полісся».

«Минайці» перемогли на виїзді ще вчорашнього лідера групи «А» у Другій лізі – житомирське «Полісся».

Минайці у цій грі повністю переграли потужне «Полісся». Вдало грали на підборах, «читали» гру суперника, класно грали на перехопленнях. І використовували не тільки своє вміння тримати м’яч, а й часто вміло будували атаку  як через короткий пас, так і через дальні діагональні передачі, повідомили в прес-службі ФК "Минай".

На 14-тій хвилині саме завдяки останній і забили гол. З центру була передача у штрафну, де Гегедош виграв повітря і точно скинув м’яч на Страшкевича. Новачок «Минаю» показав клас - увірвався у штрафну і поцілив у дальній кут – 0:1.

І на цьому вони не заспокоїлися. Часто закарпатці використовували дальні удари. Вони були дуже небезпечні і ними часто «насипали» у штрафну суперника. Так у першому таймі ще раз міг відзначитися Страшкевич та Микуляк – удар останнього не призвів до голу тільки завдяки класному сейву голкіпера «Полісся».

Господарі ж нічого не могли вдіяти у воріт гостей. Вірніше, гості їм нічого не дозволили створити.

Окрім моменту на 32-ій хвилині. Тоді практично пройшла єдина небезпечна атака у «Полісся» і яка закінчилася призначенням арбітра 11-метрового. Його, на щастя, не реалізував Шаврін, який раніше двічі забивав «Минаю». Але цього разу не вдалося – наш голкіпер Артем Кулініч відбив пенальті!

У другому таймі «Полісся» посилило тиск на «минайців». Але до честі нашої команди вона була до нього готова, чинила опір і у такій обстановці продовжували диктувати події на полі. Житомиряни могли врятувати гру лише раз – на 65-ій хвилині у них пройшла класна комбінація, але удар Соломки парирував Кулініч, який у цій грі заслужив високу оцінку.

А ось «минайці» могли забивати ще і не раз.

На 71-ій хвилині вдало увійшов у гру Яромир Лобода. Тільки вийшовши на заміну він увірвався у штрафну, але його удар у дальній кут був трохи неточним. Двічі були моменти у Гегедоша, але і йому не пощастило. Міг робити дубль Страшкевич, але на заваді його дальнім ударом ставав голкіпер. У підсумку у грі «минайці» нанесли 9 ударів і 6 у площину.

Але і одного його точного удару Страшкевича вистачило для таких бажаних 3-ох очок! «Минай» вдруге в сезоні перемагає на виїзді, але ці три очки дуже потрібні саме зараз. Завдяки перемозі «Минай» обійшов не тільки «Полісся», а й «Черкащину-Академію», яка розійшлася на виїзді миром з тернопільською «Нивою».

Наступну гру «Минай» проведе вдома, рівно через тиждень, 25 квітня. Суперник – вінницька «Нива». Детальніше про цю гру – читайте пізніше. 

«Полісся» - «Минай» 0:1

Голи: Страшкевич, 15 (0:1)

Нагадаємо, закарпатці вже прогнозують точний результат ІІ туру виборів.

Читайте на ГК:Парк-готель «Брістоль» зібрав кошти на розвідувальний БПЛА та передав його військовим
Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Читайте на ГК:На Закарпатті водій намагався дати хабаря поліцейським: що було далі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська