1. Спорт

Зимовий Кубок Берегівщини з футболу добігає кінця (ФОТО)

18.03.2019 09:22

У неділю зіграли матчі, що визначили фіналістів.

Наступного тижня за почесний трофей боротимуться давні суперники ФК “Бадалово” та ФК “Яноші”.

Перша напередодні грала за вихід у фінал з ФК “Дружба”, котра несподівано для вболівальників за рахунок краще пробитих пенальті прорвалась у півфінал. Розпочали “об’єднані’ футболісти з Перехрестя, Вилока та Четфолви теж потужно. Небезпечно загрожували воротам Бадалова Дмитро Микулка та Себастьян Полоташ. Але їх старання позитивного результату не принесли. Суперник віддав перевагу контратакам і зрештою це принесло успіх. Націлена передача у карний майданчик ֧Дружби” із правого флангу “знайшла” завжди націленого на гол Юрія Кноблоха і той не схибив – 1:0. Забитий м’яч додав упевненості й на куражі Іштван Папп подвоїв рахунок – 2:0. А Бейло Салої на останній хвилині першого тайму встановив “статус кво” – 3:0.

Більш драматичним виявився двобій ФК “Яноші” та ФК “Кідьош”. Фаворитами вважались перші, а рахунок відкрили другі. Після удару Маргітича кіпер невдало парирував шкіряного, той відскочив до захисника і від його спини влетів у ворота – 1:0 на користь Кідьоша.

Яношівці не знітилися й великими силами кинулися відіграватись. Старання принесли й результат. На 30-ій хвилині захисник Кідьоша зіграв рукою у карному майданчику і арбітр призначив пенальті. 11-метровий чітко реалізував Дєрдь Пийтер – 1:1.

Наприкінці матчу більше атакували футболісти Кідьоша, бо “вікові” яношівці явно притомилися. Проте рахунок до фінального свистка арбітра не змінився. Долю путівки у фінал вирішували післяматчеві пенальті. Одинадцятиметрові краще пробили гравці Яноші. На висоті був і їх кіпер Ріхард Бейреш, котрий парирував перші два удари суперника. Це додало сил  партнерам, котрі не помилялись у пробитті. Крапку над “і” міг поставити Адам Борто, але він пробив повз стійку. Замість нього це зробив Гергель Горват, який вцілив прямо у правий кут.

Таким чином наступної неділі у фіналі за почесний трофей поміряються силами ФК “Бадалово” і ФК ”Яноші”.

Нагадаємо, що у Берегові провели турнір з фехтування на шаблях.

Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)
Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)