1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Берегівщині триває Зимовий Кубок району з футболу

10.02.2019 23:06 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У поєдинках за почесний трофей беруть участь 9 команд.

У поєдинках за почесний трофей беруть участь 9 команд.

У неділю, 10 лютого, відбувся другий тур змагань.

Непередбачуваною була гра команд “М.Добронь” та “Запсонь”.

У першому турі обидві здобули перемоги над суперником і записали собі в актив по три очка. Тому їх очний поєдинок мав вирішити, хто очолить турнірну таблицю в зоні “А”. Запсоньці – минулорічні чемпіони району. Це відчувалось і по грі – вони не залишили жоднох шансів гостям із Ужгородщини. Спочатку у воротах малодоброньців “розписалися” брати Андрій і Шандор Ороси, а потім крапку над “і” поставив Янош Кіш. В підсумку перемога – 3:0 і переше місце у групі. На другому – ФК “В.Бийгань”, яка в пешому турі примусила капітулювати новостворену “Гелу-Магнум” з результатом 2:0. Відзначились Алекс Горват та Іван Веждел.

У другій групі (зона “Б”) створена на базі трьох команд – Четфалви, Вилка та Перехрестя, “Дружба” випробовувала стійкість юних футболістів (переважно 2003 року народження) з “Інтера”. Останні протримались лише перший тайм – 0:0. Та потім сил забракло, хоч наставник Ігор Муска і здійснив певні заміни. Гадаємо, не зовсім вдалі. Зокрема не на висоті – у прямому й переносному значенні слова, виявився другий голкіпер – більшість пропущених голів на його совісті, хоч не можна скидати з терезів й майстерність гравців “Дружби”. Досвідчені Степан Полоташ тричі та Дмитро Микулка, Карло Розман і Ерік Блонар по одному разу “розпечатували” ворота суперника. Особливо ефектним був останній гол, коли Блонар націлено головою у стрибку замкнув навісну передачу. В результаті 6:0 на користь “Дружби”.

У наступному поєдинку цієї групи зустрічались ФК “Яноші” та ФК “Бадалово”. Фаворитами вважались перші, вони й повели в рахунку. Спочатку м’яч затріпотів у сітці після удару Романа Огара, відтак починати з центра поля бадалівців примусив Гергель Горват – 2:0. На цьому яношівці заспокоїлись, вважаючи, що гру зроблено. Проте, як це часто буває, бадалівці не змирились з таким перебігом подій, вирівняли гру й довели її до нічийного результату – 2:2.

Тепер у цій групі два лідера – “Дружба” і “Яноші”, в яких по 4 очка.

Черговий, третій тур Зимового Кубка відбудеться наступної неділі.

Нагадаємо що визначився чемпіон Закарпаття з хокею.

Читайте на ГК:“А за цю помилку хтось відповідатиме?”: курйозна ДТП на Берегівщині викликала хвилю емоцій в мережі (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Нічна пожежа на Закарпатті: сім’я врятувалася в останню мить (ФОТО)
Читайте на ГК:“Для чого це все виставляння в мережі?”: ДТП “розбрату” в Берегові (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська