1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Головна футбольна команда Ужгорода завтра зіграє перший офіційний поєдинок Зимової першості

08.02.2019 08:04 Спорт

ФК "Ужгород" свій перший офіційний поєдинок у рамках Зимової першості зіграє з СДЮСШОР.

ФК

Уже цієї суботи, 9 лютого підопічні Мирослава Бабяка проведуть дебютний поєдинок з вихованцями спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Наразі в заявковому листі тренерський штаб прописав двадцять трьох футболістів. Та жоден з них місце в команді, тим більше в стартовому складі, собі ще не забезпечив.

“У першому поєдинку з СДЮСШОР я спробую зіграти двома різними складами, але в той же час не забуватиму про результат. Жоден з футболістів не має право недооцінювати суперника. Чи це юнаки спеціалізованої школи, чи представники першолігового колективу. Зимова першість — це підготовчий етап, принаймні для нас, до другого кола аматорського чемпіонату держави. Поки-що про яскраво виражену одинадцятку гравців я не можу говорити. Тим більше, не можуть цього робити самі футболісти. Позаяк вони у клубі перебувають на пташиних правах: сьогодні є — завтра нема. Своєю грою в кожному офіційному поєдинку, товариському матчі, на тренуванні вони повинні довести мені серйозність своїх намірів захищати кольори “Ужгорода”. Якщо хтось вважає, що наша команда — прохідний двір і на твоїй футболці гучне прізвище, то він пройде до іншої команди, але аж ніяк не затримається у нашій”, – зауважив головний коуч Ужгорода Мирослав Бабяк.

Згадувані двадцять троє футболістів, представлених у заявковому листі “Ужгорода” – аж ніяк не кінцевий склад головної команди обласного центру. До 1/4 фіналу зимової першості Закарпаття Мирослав Бабяк, зрештою як і кожний наставник команд-учасниць перших офіційних змагань під егідою ФФЗ, може робити дозаявки. А якщо говорити виключно про “Ужгород”, то кінцевий список футболістів, які представлятимуть команду на загальнодержавній арені, може зазнати повної трансформації у зв’язку з ширшим трансферним вікном.

Перед “Ужгородом” в зимовій першості Закарпаття керівництво озвучило єдине завдання — виграти кубок. Наскільки з ним впораються гравці — покаже час, повідомляє прес-служба ФК “Ужгород”.

Нагадаємо, танцювальна пара з Ужгорода представлятиме Україну на чемпіонаті Європи

Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:“Таксі” за 11000 зелених: деталі гучного затримання на Закарпатті (ФОТО)
Читайте на ГК:Вправлялись на влучність: закарпатець влаштував стрілянину  біля садочка (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська