1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Виноградівський «Севлюш» розпочав підготовку до сезону

30.01.2019 21:54 Спорт

Підопічні Валентина Слюсара тренуватимуться на штучному полі Виноградова.

Підопічні Валентина Слюсара тренуватимуться на штучному полі Виноградова.

Діючий чемпіон вищої ліги Закарпаття з футболу та володар Суперкубка розпочав підготовчий період до нового сезону наприкінці минулого тижня. Наміри керівництва клубу із намірами погоди дещо не співпали, повідомив Оболок. Отож відпустка у футболістів трохи затягнулась. Справа у тім, що вже більше тижня працівники стадіону намагаються вивезти тонни снігу зі штучного поля. І лишень учора справу вдалося довести до логічного завершення. Тож і тренувальний процес набрав більших обертів.

Загалом команду в період зимового міжсезоння полишили гравці основи: Адріан Пуканич (ФК «Ужгород») , Василь Вашкеба (ЕТО ФК Дьор ), Микола Гибалюк (тренер МФК «Миколаїв»), Ярослав Мудра (ФК «Вільхівці»), це, імовірно, не кінцевий список втрат. Але керівництво клубу успішно працює над трансферною політикою, аби підсилити усі ланки. Акцент робитиметься на молодих футболістів, та це не означає, що завдання на поточний сезон будуть менш амбітними.

«Пуканич, Вашкеба, Гибалюк – підвищились у класі. Тому, я вважаю, що це успіх нашої команди і закарпатського футболу загалом. Залишається побажати їм виключно успіху. Наразі доукомплектування потребує ланка захисту та позиція воротаря. Сподіваюсь, їх вдасться заповнити ще до старту зимової першості.  А щодо завдань. Які можуть бути завдання у діючого чемпіона – виключно перемоги», – зауважив головний тренер ФК «Севлюш» Валентин Слюсар.

Наразі команда тренуватиметься на власному штучному полі. Контрольні поєдинки поки не заплановані. Відповідно через матчі зимової першості «Севлюш» входитиме до нового сезону.

Нагадаємо, "парфумну злодійку" затримали правоохоронці в Берегово

Читайте на ГК:На Виноградівщині ліквідували мастабну пожежу: відомі подробиці "палаючого" інциденту (ФОТО)
Читайте на ГК:"Сакура зводить із розуму": що закарпатець вчинив задля крутої розваги? (ФОТО)
Читайте на ГК:Без світла понад 7 годин: на Закарпатті відключатимуть електроенергію
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська