1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Троє гравців ужгородського “Минаю” увійшли у збірну півріччя Другої ліги

16.11.2018 19:10 Спорт

Це захисники Василь Беца, Петро Стасюк та форвард Роберт Гегедош.

Це захисники Василь Беца, Петро Стасюк та форвард Роберт Гегедош.

Три футболіста «Минаю» увійшли у символічну 33-ку кращих гравців всієї Другої ліги чемпіонату України за версією авторитетного видання Sport Arena. Це захисники Василь Беца, Петро Стасюк та форвард Роберт Гегедош. Що цікаво, видання поставило на перше місце в позиціях «правий захисник» та «форвард» саме Бецу та Гегедоша.

Ось що пише про наших футболістів Sport Arena:

Праві захисники

Василь Беца (ФК Минай)

22 роки, 17 матчів – 1 гол – 1 асист

Капітан закарпатців у кожному матчі старався активно грати на атаку. Це у нього виходило – окрім кількох безпосередніх результативних дій, неодноразово брав участь у початкових стадіях гольових атак, заробляв перспективні стандарти. Оборонна ланка Минаю страждала через травми найдосвідченіших гравців – Беца за їх відсутності був для захисту тим лідером, який був потрібен.

Ліві захисники

Петро Стасюк (ФК Минай)

23 роки, 17 матчів – 1 асист

Вихованець одеського футболу відгукнувся на запрошення земляка Харківщенка й повернувся у Другу лігу, де раніше успішно грав за Скалу. Можна констатувати, що Минай Стасюк однозначно посилив. Цей швидкий (і універсальний, до речі – хоча цей скілл ще закарпатцям не доводилося застосовувати) гравець був одним із тих, на кому трималась тем повість флангової гри минайців.

Форварди

Роберт Гегедош (ФК Минай)

25 років, 17 матчів – 9 голів – 1 асист

Стрімкий форвард колись подавав надії у Говерлі, а тепер Минаю допомагає здобувати авторитет на всеукраїнському рівні. Гегедош у кожному матчі знаходив можливість прорвати редути суперників. Відгукувався на передачі, сам шукав м’яча, вдало орієнтувався у чужому карному майданчику. Грав досить активно – міг забивати навіть більше. Але все одно виявився найвлучнішим на Західній Україні та забивав самому Динамо на кубок.

Нагадаємо, що футбольний суперкубок Закарпаття вперше розіграють дівочі команди.

Читайте на ГК:Парк-готель «Брістоль» зібрав кошти на розвідувальний БПЛА та передав його військовим
Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Читайте на ГК:На Закарпатті водій намагався дати хабаря поліцейським: що було далі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська