1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді пройшли змагання з баскетболу

13.11.2018 14:12 Спорт

8 - 10 листопада в СК Юність відбувся другий тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 2004 року народження.

8 - 10 листопада в СК Юність відбувся другий тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 2004 року народження.

Місцеві юнаки з Ужгородської ЗОДЮСШ приймали ОДЮСШ м.Львів, БК Говерла м. Івано-Франківськ та БК Богородчани, - повідомляє obolok.com.ua.

У всіх трьох іграх наші хлопчики здобули переконливі перемоги з наступними рахунками БК БОГОРОДЧАНИ 83-27,БК Говерла 84-53 та ОДЮСШ м. Львів 96-51.

Та з показником 6 Ігор 6 перемог впевнено лідирують у своїй підгрупі.

Не встигли стихнути пристрасті на баскетбольному майданчику серед юнаків, як вже о 18 .00 10 листопада в СК Юність БК Ужгород в рамках Чемпіонату України з баскетболу (1ліга) приймав БК Львів та переконливо переміг 102-77, і наступного дня також наші баскетболісти здобули перемогу 80-66. З показником 4 гри 4 перемоги  займають друге місце в своїй підгрупі і вже цієї суботи неділі їдуть в гості до фавориту та лідера нашої підгрупи БК Дідібао м. Кам’янець Подільський.

Нагадаємо, що юний закарпатець виборов "золото" на чемпіонаті України з греко-римської боротьби.

Читайте на ГК:Дим було видно за кілометри: на Закарпатті гасили масштабну пожежу з кількома потерпілими (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті судитимуть російського агента, який понад рік служив в області (ФОТО)
Читайте на ГК:Прогулянка зі "смаком" стресу: в Ужгороді шукали зниклу дитину (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська