1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юний закарпатець виборов "золото" на чемпіонаті України з греко-римської боротьби

13.11.2018 13:23 Спорт

В кінці жовтня ц.р. пройшов чемпіонат України серед кадетів 2002-2003 р.н. з греко-римської боротьби у м. Харків. У ньому взяли участь близько 400 спортсменів у десяти вікових категоріях.

В кінці жовтня ц.р. пройшов чемпіонат України серед кадетів 2002-2003 р.н. з греко-римської боротьби у м. Харків. У ньому взяли участь близько 400 спортсменів у десяти вікових категоріях.

Збірну команду Закарпаття представляли три райони – Мукачівський, Берегівський і Тячівський – всього 11 учасників, повідомив Тячів.

Змагання проведено на високому організаційному рівні. Особливо гострі поєдинки відбулися на фінальному етапі, адже формувалася нова збірна команда країни серед кадетів на 2019 рік, що виступатиме в чемпіонатах Європи та світу. Варто зазначити, що закарпатці виступили достойно, виборовши одну золоту медаль, одну срібну, одну бронзову та два п’яті місця в десяти вагових категоріях. До речі, наша область вже понад десять років не вибувала з п’ятірки найкращих у країні серед кадетів з греко-римської боротьби. Це свідчить, насамперед, про високу фаховість тренерів, кращі з яких працюють у тячівській школі боротьби. До речі, в районі нараховується сім майстрів свої справи. 

Результат перевершив сподівання – єдину золоту медаль виборов тячівець Юрій Лупан у ваговій категорії до 45 кг.

Нагадаємо, що ужгородський "Минай" пішов на зимову перерву лідером Другої ліги України.

Читайте на ГК:Різанина на Закарпатті: чоловік після "душевних" посиденьок з товаришем схопився за ніж (ФОТО)
Читайте на ГК:“До останнього сподівались, що він живий”: ще один закарпатець став Янголом небесного війська (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпатка злякалася не на жарт: нічний гість шокував своїми діями ціле село (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська