1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футболісти «Бужори» вчергове виграла Кубок Іршавського району

29.08.2018 20:09 Спорт

У четвер 23 серпня 2018 року на Іршавському стадіоні “Авангард” відбувся фінальний матч Кубку Іршавського району з футболу.

У четвер 23 серпня 2018 року на Іршавському стадіоні “Авангард” відбувся фінальний матч  Кубку Іршавського району з футболу.

Володарем даного торофею вже втретє поспіль стала Іршавська “Бужора”. Матч відбувся за повної територіальної переваги господарів поля, які не залишили навіть примарних шансів “будівельникам” з Приборжавського. Матч завершився з рахунком 9:0 на користь іршавчан, йдеться на сайті Іршавської міської ради.

А вже в неділю гравці ФК «Бужора» зіграли матч 13 туру чемпіонату Закарпаття проти команди ДЮСШ Тячів. При тому, що «Бужора» хоч і була фаворитом перший тайм вийшов непоступливим: обидві команди мали нагоди відзначитися, але пішли на перерву за рахунку 0:0. А ось після перерви підопічні Михайла Рацина повністю домінували на полі. Після пропущеного автоголу футболісти з Тячева так і не змогли зібратись і пропустили ще три голи. В підсумку переконлива перемога «Бужори» на радість уболівальникам 4:0.

Нагадаємо, що в Ужгороді відбувся спортивний захід "Карпатський ведмідь".

Читайте на ГК:На Закарпатті накрили групу наркоторговців: затриманим загрожує до 10 років (ФОТО)
Читайте на ГК:Війна з окупантом забирає найкращих: востаннє до рідного дому повертається полеглий закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:“Якась аномальна весна...”: закарпатець показав свою лісову знахідку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська