1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футболісти «Ужгорода» не зуміли піднятись на другу сходинку турнірної таблиці

23.08.2018 22:28 Спорт

У 12 турі підопічні Мирослава Бабяка поступились «Середньому».

У 12 турі підопічні Мирослава Бабяка поступились «Середньому».

У центральному, а відповідно і завершальному матчі 12-го туру вищої ліги крайового чемпіонату, зустрілись третя і друга команди турнірної таблиці. Нагадаємо, підопічні Василя Варги до старту цього поєдинку мали 24 очки і дислокувались на другій сходинці. Ужгородці ж бо мали на два очки менше. У випадку перемоги команди з обласного центру, «Ужгород» та «Середнє» зробили б рокіровку в турнірній таблиці.

«Середнє» у період міжсезоння полишили два гравці основи: Василь Кундрик і Сергій Куделко. Головний голеадор команди – Руслан Соскида теж не зумів зіграти у цьому матчі, у зв’язку з відрядженням. Та навіть попри такі втрати, гості у перші 15 хвилин виглядали значно цікавіше. За третину тайму капітану «Ужгорода», голкіперу Юрію Славіку, уже тричі довелося вступати в гру. Гості навіть забили, щоправда з положення «поза грою».

Підопічні Василя Варги усе ж забивають чистий гол ще у першому таймі. На 37-ій хвилині Михайло Митровський призначає штрафний у ворота ужгородців. Удар метрів із 22-х наносить Олександр Бако. М’яч після підступного рикошету влітає у ближній кут. 0:1.

Це взяття воріт було для «Ужгорода» холодним душем. Підопічні Мирослава Бабяка одразу активізувались. Та ще у першій 45-хвилинці команда з обласного центру не створила жодного гольового епізоду. Наприкінці тайму Бако записав дубль на свій рахунок, проте асистент арбітра Юрій Шімон фіксує офсайд.

У перерві Мирослав Бабяк провів дві заміни: замість Василя Бонтея вийшов Станіслав Чепа, а Івана Ковача змінює Антон Предчук.

Ужгородці другий тайм розпочали активніше. Вони перехопили ініціативу й активніше турбували володіння Павла Кучінки. Проте удари Сергія Машталіра й Володимира Дурана за першій 20 хвилин прийшлись вище.

А на 68-ій хвилині Дмитро Рацин забиває другий гол у ворота Юрія Славіка. Голкіпер «Ужгорода» зіграв на виході, проте повернутись у рамку не встиг. Дмитро перекидує стража команди з обласного центру. 0:2.

Через шість хвилин ніким не прикритий Іван Качур втретє змушує Юрія Славіка виймати м’яч із сітки власних воріт. 0:3. В «Ужгорода» залишались виключно теоретичні шанси виправити ситуацію. Та вони та і залишились теоретичними.

На 83-ій хвилині Юрій Сорока вдало виконав штрафний із метрів 26-ти. Юрій Славік удар парирує.

«Ужгород» залишається на третій позиції із 22 очками. «Середнє» закріпилось на другій позиції із 27. А «Севлюш» продовжує бути одноосібним лідером із 31 заліковим пунктом.

Наступний поєдинок ужгородці проведуть уже в неділю, 26 серпня о 17:00 на стадіоні «Автомобіліст». У четвертому турі чемпіонату України з-поміж аматорів підопічні Мирослава Бабяка поміряються силами з СК «Хмельницький».

Прес-служба ФК «Ужгород».

Нагадаємо, що вболівальник ФК "Ужгород" майже добу їхав до Осторга.

Читайте на ГК:"Ніщо не передрікало біду": в Ужгороді дивним чином спалахнув гараж (ФОТО)
Читайте на ГК:Гуляв по місту з небезпечною зброєю: закарпатці ненажарт налякалися діями п'яного молодика (ФОТО)
Читайте на ГК:На Ужгородщині сільрада вирішила заробити на військовослужбовцях: що відомо про хитру схему
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська