1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >
  5. Ужгород

В ужгородського ГК «Карпати» — новий тренер

11.08.2018 19:12

На тренерському містку ужгородських «Карпат» відбулися зміни, замість Бориса Петровського команду останній тиждень тренує Віктор Чернов.

Слід зауважити, що саме на добу Петровського припадають найбільші здобутки ужгородського ГК – закарпатки двічі ставали  чемпіонами суперліги, три рази завойовували срібло. Нині ж уже екс-наставик карпатівок, за попередньою інформацією, поїхав працювати до Чехії, повідомляє Uzhgorod.net.

Новий наставник ужгородського клубу Віктор Іванович Чернов в минулому вже працював тренером карпатівок, ще в 1997 році під його орудою дівчата вперше  завоювали бронзові медалі, після того він працював з вихованцями СДЮСШОР «Карпати», які також ставали переможцями та призерами дитячої гандбольної ліги України.

Також зі стану клубу стало відомо, що і в цьому році команда не братиме участь у єврокубках – Кубку виклику ЄГФ, керівництво клубу вирішило не подавати заявку на участь у цьому престижному турнірі. Тож команда до майбутнього чемпіонату наразі готується в Ужгороді,  а невдовзі дівчата поїдуть на міжнародний турнір  до  Румунії. А перед стартом нового сезону зіграють матч за суперкубок України проти львівської «Галичанки».

Нагадаємо, ужгородські «Карпати» вибороли Кубок України.

Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)
Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)