1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футбольний клуб "Минай" поповнив екс-гравець збірної України

07.08.2018 10:43 Спорт

У складі «Минаю» в 2 турі Другої ліги на поле вийшов ще один зірковий новачок, прізвище якого впізнають чимало вболівальників.

У складі «Минаю» в 2 турі Другої ліги на поле вийшов ще один зірковий новачок, прізвище якого впізнають чимало вболівальників.

Мова йде про Ігоря Ощипка – екс-гравця збірної України (3 матчі), «Шахтаря»  та зіркових львівських «Карпат» Олега Кононова, які наводили шороху в Європі. Це гравець з величезним досвідом.

За свою кар’єру чимало пограв у командах Прем’єр-Ліги, а також в чемпіонатах Австрії, Молдови та Болгарії. Останній свій сезон проводив за камянецьку «Сталь» - між іншим, разом з Анатолієм Нурієвим. Експерти та вболівальники знають Ігоря як швидкого та надійного флангового захисника, але він може зіграти і в центрі захисту. Одностайно, це суттєве підсилення захисту закарпатської команди.

Ігоре, раді вітати Вас в нашій команді. Поділіться, що спонукало перейти до «Минаю»?

Не секрет, що я добре знайомий з Михайло Кополовцем. Ще із львівських «Карпат» Кононова, де ми добре грали в чемпіонаті України, а потім пробилися в єврокубки. З тих пір пройшло чимало часу, але ми часто зідзвонювалися, спілкувалися. І у це міжсезоння, коли камянецька «Сталь» припинила існування, я був без команди. І Михайло запросив у «Минай».

Ви провели більше 100 ігор у Прем’єр-Лізі України. Пограли в елітних дивізіонах  Австрії, Болгарії, Молдови. Звідки взяти мотивацію на Другу лігу?

Мотивація є завжди, на кожен поєдинок і з любим суперником.  Я вже пограв у Другій лізі – у складі ФК «Львів». І розумію рівень команд та як з ними боротися.

Як вам рівень нашої команди? Вам же є з чим порівняти

Умови створені дуже непогані. Дуже мені подобається стадіон, особливо газон. Є все, щоб тренуватися. Колектив підібраний також дуже добре. Гравці хорошого рівня. Думаю з таким складом є всі шанси боротися за перше місце в Другій лізі.

Ігоря Ощипка завжди знали як флангового захисника. А ось в матчі з «Поділлям», де ви дебютували за «Минай», ви грали в центрі оборони і це було трохи незвично.

А я ще коли починав, зокрема в «Шахтарі», то часто грав центрального захисника. Це абсолютно не нова для мене позиція, я комфортно себе на ній почуваю. Можу зіграти і так, і в центрі. Я можу грати всюди, де скаже тренер. 

Інформаційний департамент ФК «Минай»

Нагадаємо, ФК «Минай» переміг у першому домашньому матчі.

Читайте на ГК:Правда чи міф: в Ужгороді обговорили найпопулярніші стереотипи в ІТ (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді з'явиться гігантська скульптура: коштом благодійників встановлять пам'ятник відомому князю .
Читайте на ГК:Завжди казав: "Хто, як не я?": підтвердилася смерть ще одного Героя із Закарпаття (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська