1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область

Закарпатські екстремали змагались у заїздах на позашляховиках

10.07.2018 22:38

Наприкінці червня у селі Східниця Львівської області пройшло сьоме за ліком змагання на джипах з елементами тріалу.

У «Східниці Трофі-2018» взяли участь понад 30 учасників, серед яких і три мужні, сміливі та безстрашні екіпажі із Закарпаття, повідомив Ужгород.нет. Що цікаво, змагання тривали цілих три дні на етапах «визначення курсу з «Roadbook», GPS-орієнтування та Тріалу. 

Основним критерієм успішного проходження траси є не швидкість, а точність і відсутність штрафних очок. Зазвичай, вони нараховуються спортсменам за торкання перешкод частинами тіла. Отже, у напруженій й емоційній боротьбі закарпатським екстремалам вдалося вибороти нагороди, тобто вони були найвправнішими на всій трасі та  у всіх «вправах».

Так, екіпаж з Ужгорода в категорії «Turism» (пілот Роман Мегела, штурман Ніколетта Мегела) зайняв 1-е місце, колеги з Мукачева в категорії «Hard» (пілот Валерій Кунак, Володимир Чернега) зайняли 4-е місце. А ось свалявчани в категорії «Extrem» (Владислав Грихонін, Дмитро Гісем) зайняли 1-е місце. Виявляється, наші земляки зуміли подолати ці важкі «кілометри» та "етапи" з найменшою кількістю «мінусів», але для цього довелося проявити насамперед майстерність, відтак мужність, уміння, наснагу, силу, ентузіазм і кмітливість.

Міхай ПЛАНКАЧ 

Нагадаємо, винахідник з Сокирниці Валентин Фречка обиратиме найкращих вчителів України.

Читайте на ГК:Нацгвардійці відпрацювали пошук і затримку диверсантів (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті судили колаборанта з Херсона: відомо, що вирішив суд
Читайте на ГК:Готель Брістоль влаштував великоднє свято для дітей