1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбувся дитячий турнір з футболу “Varosh Cup”

01.07.2018 12:55 Спорт

Перемогла команда СДЮСШОР

Перемогла команда СДЮСШОР

Футбольна організація “Soccer-org” продовжує проводити дитячі футбольні турніри, які так потрібні юним футболістам для здобуття ігрового досвіду у суперництві з іншими командами, повідомив Оbolok. Як і попередні турніри, цей також проходив на високому рівні, про що свідчить лише поле, на якому грали юні футбольні дарування. На цей турнір було заявлено 8 учасників, які були поділені на дві групи. Дві кращі виходили до півфіналу за 1-4 місця, інші грали втішні матчі за 5-8 місця. До обіду команди проводили поєдинки в групах. 

У першій групі йшла запекла боротьба між трьома ужгородськими клубами, тож лише за додатковими показниками першим став Зінедін, другим СДЮСШОР-2. Олімп – третій, а виноградівці четверті. У другій групі кращими були СДЮСШОР та Мункач, а ДЮСШ-1 Ужгород та Зінедін-2 розташувались за ними. Після обідньої перерви учасників змагань очікував «Crossbar Challenge»

. По одному представнику з кожної команди змагались на влучність: потрібно були п’ятьма м’ячами влучити з 9 метрів у поперечку. Тут кращим став воротар СДЮСШОР-2 Ужгород Дмитро Прокопець, який у фінальній перестрілці чотири рази струсонув поперечку. За цим слідували півфінальні баталії. Зінедін впевнено розібрався із мукачівцями 6:0.

В іншому півфіналі між двома СДЮСШОРами в основний час голів глядачі не побачили, тож гравці визначали сильнішого у післяматчевій серії пенальті, де точнішим був перший склад. У матчі за 7 місце Зінедін-2 здолав Севлюш 3:0. Долю п’ятого місця вирішив єдиний гол ДЮСШ-1 Ужгород, який переміг Олімп. У боротьбі за бронзу Мункач мінімально переміг СДЮСШОР-2. У фіналі підопічні Шукаля у першому таймі провели три голи, проте зінедінівці не здавались і по перерві відквитали два м’ячі, до того ж Учаров відбив пенальті

Та довести камбек до логічного завершення їм не вдалось, СДЮСШОР знову забив, а вже перед самим свистком команда Балажинця провела третій гол з пенальті. 

Тож 4:3 і перемога СДЮСШОР. 

Пам’ятними кубками були відзначені всі учасники. Бронзовими медалями і кубком нагородили Мункач. Срібло і кубок отримав Зінедін. Золоті нагороди і кубок було вручено СДЮСШОР.

Нагадаємо, у Карпатах відбулись пригодницькі перегони з 400 тис грн "призових".

Читайте на ГК:“Пурхали неначе метелики”: в області відбувся турнір «Magic Air Championship» (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Прикордонниками ліквідовано черговий канал незаконного переправлення осіб через державний кордон (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Ужгородщині через безвідповідальність власників обійстя сталася пожежа (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська