1. Новини Закарпаття
  2. >

Марадону госпіталізували після матчу Аргентини з Нігерією

29.06.2018 16:24 Спорт

Журналіст Даніель Аркуччі пояснив в Twitter, що у колишнього футболіста різко знизився тиск, але лікарям вдалося стабілізувати його.

Журналіст Даніель Аркуччі пояснив в Twitter, що у колишнього футболіста різко знизився тиск, але лікарям вдалося стабілізувати його.

Легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона потрапив до лікарні після матчу третього туру групового турніру чемпіонату світу-2018 між збірними Аргентини і Нігерії в Санкт-Петербурзі, повідомив Кореспондент.

Як повідомляє Mundodeportivo.com, Марадоні стало погано після фінального свистка гри, яка пройшла у вівторок: самостійно залишити ВІП-ложу арени він не зміг, довелося звернутися до послуг лікарів.

За ходом матчу знаменитий аргентинець відчував гаму різноманітних емоцій, викликаних подіями, що відбуваються на полі. Ці емоції - від відчаю до бурхливої ​​радості, включаючи демонстрацію непристойних жестів - були відображені на фото в ЗМІ за ходом гри і потрапили в об'єктиви телекамер під час трансляції гри.

Нагадаємо, в матчі проти Нігерії вирішувалася подальша доля Аргентини на ЧС-2018 вРосії.

Читайте на ГК:Сходження «благодатного вогню» у 2024 році: де та коли дивитися сакральну церемонію
Читайте на ГК:Захід повним ходом готується до війни з Росією: Польща пропонує створити "важку бригаду" ЄС
Читайте на ГК:"Глобальний саміт миру" по формулі Зеленського: у Швейцарії відбудеться надважлива для України подія, яка може все змінити (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська