1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Фінальний двобій за кубок Закарпаття: ФК "Минай" вдруге поспіль виграли Кубок області

10.06.2018 13:03 Спорт

Справжнє свято футболу відбулося на фіналі кубка Закарпаття на новому стадіоні в «Минаї». Місцева однойменна команда приймала гостей з Вільхівців.

Справжнє свято футболу відбулося на фіналі кубка Закарпаття на новому стадіоні в «Минаї». Місцева однойменна команда приймала гостей з Вільхівців.

На цей матч зїхалися вболівальники з цілої області. Навіть матчі обласного чемпіонату були перенесені на зручний час, щоб встигнути відвідати цей фінальний двобій за кубок Закарпаття. Та й практично весь управлінський бомонд краю завітав на цю зустріч на чолі з головою ОДА Геннадієм Москалем та трьома народними депутатами, ба більше до Минаю приїхав і володар золотого м’яча 1986 р. Ігор Бєланов та віце-президент ФФУ Вадим Костюченко. Останній, до слова, ще й проінспектував нову «Минай Арену» й зазначив, що на ній можна проводити матчі другої ліги,повідомляє Uzhgorod.net.

Щодо матчу, то клас команд таки різнився відчутно. «Минай» доволі впевнено володів ініціативою, контролював м’яч, підопічні Ігоря Харьковщенко дуже активно  робили атакувальні рейди саме через фланги. Правда, кілька нагод господарі відкритої арени змарнували, але на 38-й хвилині Ігор Вагін таки вразив володіння Віталія Гринишина пострілом з-за меж карного майданчика. Перша половина зустрічі так і завершилася за мінімальної переваги минайців.

А от у другій половині матчу минайці значно ефективніше використали свої моменти. З інтервалом у 6 хвилин три м’ячі вколотили в сітку воріт «Вільхівців» Василь Пиняшко, Яромир Лобода та Роберт Гегедош. А потужну переможну крапку в матчі поставив Владислав Образцов, який в падінні через себе з 11 метрів відправляє м’яч в сітку воріт й робить остаточний  результат цього поєдинку – 5:0.   

Після матчу відбулася процедура нагородження команд та кращих гравців у різних номінаціях.

З рук Ігоря Бєланова призи кращих гравців своїх команд отримали Володимир Товт (ФК «Вільхівці») та Ігор Вагін (ФК «Минай»).Кращим бомбардиром цьогорічного кубку Закарпаття став Роберт Гегедош.

Нагадаємо, ФК «Минай» став переможцем у групі №1 на аматорському ЧУ з футболу.

Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:“Таксі” за 11000 зелених: деталі гучного затримання на Закарпатті (ФОТО)

 

 

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська