1. Спорт

4:0. Вдома ФК «Минай» упевнено здолав гостей із Тернопілля / ВІДЕО

16.05.2018 08:20

Перша домашня перемога у другому колі Аматорського Чемпіонату України. На полі стадіону «Автомобіліст» ФК «Минай» приймав команду із Тернопілля – «Кристал» із Чорткова.

Через перебір жовтих карток в основі закарпатців не з’явилися капітан Владислав Микуляк та Володимир Корнутяк і Максим Минайленко. Натомість з перших хвилин на поле вийшли Яромир Лобода та Олексій Шпак, у захисті замість Степана Федака зіграв Роберт Смокоровський. Ворота у цій грі замість Андрія Поповича захищав  Владислав Сидоренко,повідолмяє  .

Переважаючи суперника майже протягом усього поєдинку, господарюючи у центрі поля, володіючи м’ячем, атакуючи короткими передачами та через фланги, минайці змусили «Кристал» захищатися. Уже на початку першого тайму оборонець чортківців у своїй штрафній по-голкіперськи зловив м’яча обома руками – беззаперечний пенальті. Його вміло реалізував Роберт Гегедош. 1:0

Роберт розписався у воротах гостей із Тернопілля ще двічі, оформивши хет-трик у поєдинку. Таким чином минаєць продовжує лідирувати у бомбардирській гонці нашої групи. На його рахунку 14 голів у 13-ти матчах.

У минайців протягом двох 45-хвилинок було чимало моментів. Втім, якісна гра голкіпера чортківців Віктора Ольхового не дозволила рахунку стати ще більш розгромним. Вийшовши на заміну у другому таймі, Едуард Дзьоба в один дотик оформив четвертий гол «Минаю».

На гру 15-го туру установка у «Минаю» була одна – здобувати необхідні три очки, а кристалівці прагнули зігратися новим складом та намагатися дати бій.

Впевнена перемога над «Кристалом» дозволила «Минаю» із 28 заліковими балами вийти на одноосібне друге місце першої групи Чемпіонату України серед аматорів. Лідером залишається «Рочин» зі Львівщини із 30 пунктами. Оржівський «ОДЕК», який пропускав 15-ий тур, у активі має 25 балів та посідає третю сходинку. Саме «Рочин» та «Минай» стали першими двома учасниками матчів плей-офф від першої групи. Наступний тур закарпатська команда зіграє 20 травня на виїзді – у Малинську на Рівненщині.

Читайте на ГК:"Тепер пальми, а завезуть ще й крокодилів": мережа Фейсбук шаленіє від "чуда" у закарпатському місті
Читайте на ГК:Вибухонебезпечний предмет лежав у траві: в Ужгороді знайшли міну (ФОТО)
Читайте на ГК:“Дубай” по Закарпатськи: в Ужгороді небачений ажіотаж біля нової атракції (ВІДЕО)