1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Ужгородські велосипедисти відкрили велосезон заїздом на 30 кілометрів

09.04.2018 16:55 Спорт 198

Понад півсотні містян зібралися на площі Театральній, аби дати старт першому у цьому році заїзду. Ужгородці на велосипедах подолають близько 30 кілометрів через кілька сіл Ужгородського району.

Ужгородські велосипедисти відкрили велосезон заїздом на 30 кілометрів

«Ми дуже чекали на ці теплі дні, аби відкрити велосезон. Традиційна мета заходу – спонукати людей до здорового способу життя. Враховуючи, що це початок сезону, то ми обрали доволі простий маршрут. Ми їхатимемо за місто, це буде переважно асфальт. Стартуватимемо звідси, з центру Ужгорода, через село Оноківці, далі перед Невицьким до Дубків, потім у Кам′яницю, де збираємося заїхати у музей лісу у місцевому лісгоспі, далі знову на Ужгород. Це приблизно 30 кілометрів шляху», – розповів організатор заходу Євген Андриканич.

Ужгородські велосипедисти після відкриття сезону планують щотижневі аналогічні івенти, повідомило УНН. Загалом, велорух в Ужгороді є доволі популярним. Традиційно весняні заїзди збирають значну кількість велосипедистів різних вікових категорій і різного рівня майстерності. Сьогодні наймолодшому учаснику заїзду всього 10 років, а найстаршому за 50. Вже за кілька тижнів Ужгород чекатиме на ще один велопарад у рамках «Сакура-Фесту».

Нагадаємо, Федір Шандор роповів про традиції святкування Великодня на Закарпатті.

Найсвіжіші новини: