1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородські велосипедисти відкрили велосезон заїздом на 30 кілометрів

09.04.2018 16:55 Спорт

Понад півсотні містян зібралися на площі Театральній, аби дати старт першому у цьому році заїзду. Ужгородці на велосипедах подолають близько 30 кілометрів через кілька сіл Ужгородського району.

Понад півсотні містян зібралися на площі Театральній, аби дати старт першому у цьому році заїзду. Ужгородці на велосипедах подолають близько 30 кілометрів через кілька сіл Ужгородського району.

«Ми дуже чекали на ці теплі дні, аби відкрити велосезон. Традиційна мета заходу – спонукати людей до здорового способу життя. Враховуючи, що це початок сезону, то ми обрали доволі простий маршрут. Ми їхатимемо за місто, це буде переважно асфальт. Стартуватимемо звідси, з центру Ужгорода, через село Оноківці, далі перед Невицьким до Дубків, потім у Кам′яницю, де збираємося заїхати у музей лісу у місцевому лісгоспі, далі знову на Ужгород. Це приблизно 30 кілометрів шляху», – розповів організатор заходу Євген Андриканич.

Ужгородські велосипедисти після відкриття сезону планують щотижневі аналогічні івенти, повідомило УНН. Загалом, велорух в Ужгороді є доволі популярним. Традиційно весняні заїзди збирають значну кількість велосипедистів різних вікових категорій і різного рівня майстерності. Сьогодні наймолодшому учаснику заїзду всього 10 років, а найстаршому за 50. Вже за кілька тижнів Ужгород чекатиме на ще один велопарад у рамках «Сакура-Фесту».

Нагадаємо, Федір Шандор роповів про традиції святкування Великодня на Закарпатті.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська