1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатські команди - серед фаворитів турніру на честь М.Михалини

02.04.2018 15:22 Спорт

У неділю, 1 квітня, в Ужгороді завершився традиційний 23-й за ліком турнір на честь змс М.Михалини.

У неділю, 1 квітня, в Ужгороді завершився традиційний 23-й за ліком турнір на честь змс М.Михалини.

Серед команд 2007 р.н. (U-11) наші команди – ужгородський «Зінедін» та мукачівський МФА зуміли пробитися до півфіналу, посівши другі сходику в групі А та В. А в матчі за вихід до фіналу МФА мінімально поступилися одноліткам із луцької «Волині-1» - 0:1, а «Зінедін» - «Волині-2» - 0:2,повідомляє Uzhgorod.net.

В поєдинку за бронзу МФА  зійшлась з «Зінедіном».  Основний час зустрічі завершився внічию – 0:0, а от у серії післяматчевих пенальті мукачівці перестріляли своїх ужгородських суперників – 2:1.

А чемпіоном у цій групі стали юні футболісти з луцької «Волині-1», які здолали своїх одноклубників з «Волині - 2» - 1:0.

У номінаціях кращими визнано

кращий воротар – Олександр Гунгредер (ФК «Мункач»)

кращий захисник – Станіслав Кравчук (ФК «Волинь» Луцьк) кращий півзахисник – Владислав Чепелюк (ФК «Волинь» Луцьк) кращий нападник – Артем Магомедаліев («Зінедін» Ужгород) кращий бомбардир – Генадій Сіксай (ФК «Мункач») кращий гравець – Денис Малиш (ФК «Волинь-2» Луцьк)

У віковій групі з команд гравців 2008 р.н. «Зінедін» був сильнішим за всіх, спочатку перемігши СДЮСШОР по пенальті, а у фіналі розгромивши сумську «Барсу» - 3:0. Свалявське Сузір’я у грі за третє місце завдали СДЮСШОРу другу поразку у серії пенальті.

МФА поступився по пенальті Восходу і зайняв шосте місце. В окремих номінаціях нагороди з рук голови оргкомітету Олександра Романа отримали:

кращий воротар – Кіріл Остапенко («Барса» Суми)

кращий захисник – Дмитро Світличний («Барса» Суми) кращий півзахисник – Станіслав Сабовчик («Зінедін» Ужгород) кращий нападник – Вадим Головка (СДЮСШОР Ужгород)кращий бомбардир - Мирослав Бобаль («Сузір’я» Свалява) кращий гравець – Олександр Ярмолюк («Зінедін» Ужгород)

Серед дев'ятирічних чемпіонство здобув Зінедін, який у фіналі в ужгородському дербі переміг «Пегас» - 2:0. «Фаворит» з Великого Березного  програв у бронзовому матчі «Вертикалі» з Обухова – 0:3. В окремих номінаціях нагороди отримали:

кращий воротар – Максим Машкаринець («Зінедін» Ужгород)

кращий захисник – Веніамін Русин («Фаворит» Великий Березний) кращий півзахисник – Максим Мількевич («Вертикаль» Обухів) кращий нападник – Аділов Адалар («Пегас» Ужгород) кращий бомбардир – Валентин Домище («Зінедін» Ужгород) кращий гравець – Олексій Штельмах («Вертикаль» Обухів)

В наймолодшій категорії U-8 не було рівних свалявському «Сузір’ю», який у фіналі забив  п’ять голів своїм суперникам з ДЮСШ-2 (Хмельницький). Бронзу у надзвичайно видовищному поєдинку розіграли «Зірка» Київ та Дебрецен, де кияни святкували мінімальну перемогу. Зінедін став сьомим, а СДЮСШОР – дев’ятим. В окремих номінаціях нагороди з рук голови оргкомітету Олександра Романа отримали:

кращий воротар – Йожеф Мейсарош (ОФС «Дебрецен»)

кращий захисник – Ілля Бодах (ДЮСШ 2 Хмельницький) кращий півзахисник – Давид Русин («Сузір’я» Свалява) кращий нападник – Артем Пільщиков («Авангард» Каховка)кращий бомбардир – Даниїл Далекий («Зірка» Київ) кращий гравець – Василь Попович («Сузір’я» Свалява)

Команда МФА U-10 стала шостою на турнірі – у матчі за 5-у сходинку підопічні Сергія Кучінки поступилися київському «Востоку» й відповідно посіла 6-у сходинку.

МФА U-9 стали 11-ми на турнірі.

Нагадаємо,ужгородські «Карпати» здолали аутсайдера чемпіонату.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська