1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Закарпатська сноубордистка прокоментувала свій невдалий виступ на Олімпіаді в Кореї

24.02.2018 22:33 Спорт 476

Аннамарі Данча прокоментувала свій виступ на Олімпіаді-2018 в Пхенчханы.

Закарпатська сноубордистка прокоментувала свій невдалий виступ на Олімпіаді в Кореї

У передостанній день Олімпіади-2018 в Пхенчхані українська снубордистка Аннамарі Данча не змогла пробитися в фінал змагань з гігантськогопаралельного слалому, повідомило Сегодня.

У кваліфікаційному раунді українка посіла дев'яте місце, а в додатковому заїзді навибування фінішувала 28-ю. Аннамарі Данча прокоментувала свій виступ:

Результатом похвалитися не можу, сьогодні я остання через помилку ціною в 15 секунд. Фізично і технічно була готова як ніколи, на жаль морально не впоралася. Для початку треба виграти парочку Кубків світу, набратися досвіду перемагати. Я молодець, хто б що не говорив. Хотіла присвятити цей день батькам: мамі, яку нахабно не включили до складу команди, і татові, який помер в цей день чотири роки тому. Вдячна всій сім'ї за підтримку і любов, друзям і знайомим, які вірили і вболівали, а також тренеру, який зі мною працює.

Нагадаємо, що Олімпіада-2018 в Південній Кореї стартувала 9 лютого. У неділю, 25 лютого, пройде церемонія закриття зимових Ігор в Пхенчхані. Трансляція церемонії розпочнеться о 13:00 за київським часом і триватиме дві години.

Нагадаємо, закарпатець є тренером збірної України з фристайлу, представник якої отримав золоту медаль на Олімпіаді в Пхьончхані.

Найсвіжіші новини: