1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатська тхеквондистка повернулася зі змагань у Туреччині

14.02.2018 13:49 Спорт

6-9 лютого у Стамбулі відбувся 6-й Клубний Чемпіонат Європи з олімпійського виду спорту тхеквондо ВТФ. Змагання рівня G1 зібрали понад 1000 учасників з 50 країн світу, які представляли 260 клубів.

6-9 лютого у Стамбулі відбувся 6-й Клубний Чемпіонат Європи з олімпійського виду спорту тхеквондо ВТФ. Змагання рівня G1  зібрали понад 1000 учасників з 50 країн світу, які представляли 260 клубів.

Україна на цих змаганнях виставила потужних спортсменів з клубів Харкова, Миколаєва, Полтави, Запоріжжя,  Києва, Хмельницького, Львова, Камянець-Подільського, Івано-Франківська та Ужгорода. Загалом 12 команд. На рахунку українських спортсменів 17 призових місць. З них 3 медалі найвищого гатунку, повідомив Заголовок.

Цього року Закарпатська регіональна команда з тхеквондо ВТФ (тренер Олександр Кремер) вперше за багато років виставила свого спортсмена на змагання такого високого рівня.  Ужгородка Софія Нежива виступала в категорії до 33 кг.  Чемпіонат проходив на дуже високому рівні, із застосуванням електронної системи DaeDo та залученням кращих суддів Міжнародної категорії. 

Нагадаємо, раніше закарпатський лижник ледь не травмувався на тренуванні на Олімпіаді в Кореї.

Читайте на ГК:“Пурхали неначе метелики”: в області відбувся турнір «Magic Air Championship» (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Прикордонниками ліквідовано черговий канал незаконного переправлення осіб через державний кордон (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Ужгородщині через безвідповідальність власників обійстя сталася пожежа (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська