1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді стартував "незвичайний" гандбольний турнір на честь олімпійської чемпіонки Ніни Гецко

21.01.2018 13:26 Спорт

Цього року традиційний гандбольний турнір на честь олімпійської чемпіонки Ніни Гецко відбувається у дещо незвичному форматі. Вперше в його розіграші беруть участь чоловічі гандбольні команди.

Цього року традиційний гандбольний турнір на честь олімпійської чемпіонки Ніни Гецко відбувається у дещо незвичному форматі. Вперше в його розіграші беруть участь чоловічі гандбольні команди.

Протягом 20 та 21 січня на майданчику споткомплексу «Юність» за перемогу в турнірі змагатимуться місцеві ГК «Карпати», лідер української Вищої ліги ГК «Одеса», київський «ЦСКА-КСЛІ» та один з провідних клубів сусідньої Словаччини - «Татран» із Пряшева, повідомляє Закарпаття онлайн.

З вітальним словом до учасників змагань звернулася Ніна Гецко, відзначивши важливіть проведення подібних змагань для популяризації спорту, зокрема гандболу, на теренах нашого краю.

Першими на майданчик сьогодні вийшли кияни та одесити. Гравці ГК «Одеса» підтвердили свій статус лідера Вищої ліги, здолавши киян з перевагою у 11 м’ячів - 32:21 (16:10). 

У другому двобої господарі майданчику ужгородські «Карпати» протистояли пряшівському «Татрану». На старті поєдинку ужгородці намагалися чинити гідний опір словакам, проте вже у середині першого тайму перевага у класі відображалася й на табло. «Татран» був попереду на 5 влучних кидків. 

Перший тайм завершився з відчутною перевагою гостей - 10:20. 

Спроби карпатівців скоротити відставання у другому таймі не увінчалися успіхом. Фінанльна сирена зафіксувала впевнену перемогу пряшівської команди - 24:38. 

У неділю, 21 січня, відбудуться чотири матчі в рамках турніру:

9:30 Татран - Одеса

11:15 Карпати - ЦСКА

14:30 ЦСКА - Татран

16:00 Одеса - Карпати

17:30 Нагородження переможців

Нагадаємо, ужгородські «Карпати» знову перемогли й закріпились на другій сходинці.

Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська