1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

В Ужгороді відбувся міжнародний передсвятковий турнір з фехтування / ВІДЕО

28.12.2017 14:00 0 Спорт

Традиційний зимовий передсвятковий турнір з фехтування стартував в Ужгороді.

Він відбувається на базі СК «Динамо» уже близько 10 років і є міжнародним. Цього року змагання відвідали і кілька клубів зі Словаччини. За три дні турнір зібрав близько 300 шпажистів і шпажисток – від дітей із 8 років і до ветеранів цього аристократичного виду спорту, повідомляє  .

Ужгородський новорічний турнір має дружній характер та покликаний налагодити спортивні контакти. Так, цього року традиційно на доріжки вийшли спортсмени зі Львова. Переконані: такі змагання – необхідні для популяризації спорту серед дітей.

Із фехтувальним клубом зі словацького міста Кошице закарпатська школа співпрацює більше 10 років. Спортсмени залюбки приїжджають до Ужгорода на турніри, аби отримати сильних спаринг-партнерів на доріжках. Крім того, закарпатські тренери також дають уроки словацьким фехтувальникам.

Усіх учасників турніру нагородили солодкими подарунками, призери та чемпіони отримали медалі і Кубки. Традиційно відзначили також і цьогорічних дебютантів фехтувальних змагань. Після нетривалої зимової перерви закарпатські фехтувальники продовжать підготовку до  Чемпіонату України, а також етапів Кубка світу та Європи.

Нагадаємо, ужгородські дзюдоїсти вдало виступили на турнірі у Словаччині.

Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська