1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область

На Закарпатті не стало відомого спортсмена

02.11.2017 14:58

Сумна звістка надійшла до Федерації футболу Закарпаття. 2 листопада перестало битися серце відомого в Україні та за її межами закарпатського футболіста, арбітра та делегата Федора Варги.

Федір Золтанович усе своє життя присвятив футболу. Багато років на громадських засадах він працював головою комітету жіночого футболу ФФЗ.

У цьому році Федору Варзі виповнилося 72 роки, але незважаючи на поважний вік, до хвороби, він працював тренером жіночої збірної краю з футболу та керував секцією жіночого футболу закарпатської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, проводив матчі обласних команд у якості делегата ФФЗ, повідомили у відомстві.

Федерація футболу Закарпаття висловлює щирі співчуття родині та близьким Федора Золтановича. Нехай земля йому буде пухом. 

Нагадаємо, раніше повідомлялось про Закарпаття і контрабанду: названо ТОП-місця в автомобілі, де можна приховати сигарети.

Читайте на ГК:«Всі ми хочемо жити в вільній незалежній Україні»: історія першої жінки Закарпаття, яка брала участь в АТО (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Закарпатті викрито брата вбивці, який намагався переправити чоловіка через кордон (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпаття йде холод з дощами і снігом