1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатців закликають підтримати ФК “Минай” у завтрішньому матчі проти команди з Тернопільщини

21.10.2017 14:15 Спорт

У поєдинку 9-го туру аматорського чемпіонату України ФК «Минай» на стадіоні «Авангард» прийматиме команду з Тернопільщини — ФК «Ниву» (Теребовля).

У поєдинку 9-го туру аматорського чемпіонату України ФК «Минай» на стадіоні «Авангард» прийматиме команду з Тернопільщини — ФК «Ниву» (Теребовля).

ФК «Нива» є найближчим переслідувачем закарпатської команди, тож прагнутиме здобути максимальний результат. У свою чергу, «минайці» активно ведуть боротьбу за найвищі позиції у турнірній таблиці і перемога у цьому протистоянні дозволить й надалі конкурувати з ФК «Рочин» та ФК «ОДЕК» – пише прес-служба ФК “Минай”.

У турнірній таблиці ФК «Минай» наразі посідає третю сходинку, маючи у своєму активі 14 пунктів. Натомість відстань до лідерів — одне та три очка відповідно. «Нива» з Теребовлі посідає четверте місце із 8-ма очками. До «минайців» хоч і далеко (6 балів), однак, зважаючи на щільність у турнірній таблиці цей гандикап не є таким вже й великим.

Підопічні Миколи Гібалюка перебувають у чудовій формі, демонструючи гостро-атакувальний футбол у останніх матчах. У внутрішній першості команда з Ужгородщини практично зняла всі питання інтриги за чемпіонство, здолавши виноградівський «Севлюш» у очному протистоянні. У всеукраїнській першості теж все йде як по-маслу. У останніх трьох зустрічах суперники потерпали від їх атаки. (0:7 над ФК «Кристал», 3:1 над ФК «Малинськ» та 1:4 над ФК «Хмельницький»). Команда з Тернопільщини, навпаки, показувала невтішні результати (поступилась 0:1 ФК «Калуш» та 2:1 ФК «Рочин», а також зіграла внічию 1:1 з ФК «Покуття»). У чемпіонаті області (Перша ліга) «Нива» завершила свої виступи успішно: футболісти команди з Теребовлі здобули перше місце із чималим відривом від конкурентів.

Що цікаво, кольори ФК «Нива» захищає закарпатець Андріан Бабич. Нещодавно футболіст тільки відновився після травми, а у коментарі клубу відзначив зокрема, що у «Ниви» є все, щоб виступати успішно у аматорському чемпіонаті України: і хороший підбір гравців, і якісний тренувальний процес, і побутові умови на належному рівні.

Загалом же у розпорядженні Миколи Гібалюка широка лава запасних і ротація, яку часом тренер використовує, повністю себе виправдовує.

ФК «Минай» — ФК «Нива»

22 жовтня (неділя);  стадіон «Авангард» (Ужгород); початок матчу о 15:00;

Нагадаємо, оприлюднено відео матчу між футболістами “Севлюша” та "Минаю".

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська