1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Мукачівські футболісти вдома переграли волинян

13.10.2017 11:56 Спорт

Мукачівці в рідних стінах приймали одного з лідерів першості –луцьку «Волинь».

Мукачівці в рідних стінах приймали одного з лідерів першості –луцьку «Волинь».

Луцька команда в переважній більшості складається з футболістів 1999-98 р.н., більшість з яких ще й виступають за основну команду «Волині», що грає в першій лізі чемпіонату країни. Тож колективу Віктора Ряшка попався надскладний суперник.

Перші хвилини матчу невеликою ініціативою володіли гості. В такій дещо в’язкій боротьбі тривав увесь перший тайм. Та наприкінці першої половини гості таки забили. Гравець «Волині», якось доволі просто пройшов через наших оборонців, які пробували вибити м’яч, але так і не змогли спинити прохід суперника, який накотив м’яч під удар Владиславу Дмитренку, а той пробив точно в ствір наших воріт – вийшов гол у роздягальню.

На другу половину поєдинку наставник мукачівців замість Олега Сквіри випускає високого Назара Кучерука, який би міг нав’язати боротьбу гренадерам- оборонцям «Волині». Загалом, господарі в другій половині поля поступово перебрали ініціативу на себе й змушували суперника розігрувати м’яч на власній половині поля. Саме Кучерук Назар і Климець Олександр під час перетасовки захисника волинян з воротарем, змусили останнього помилитися й Олександр вже закотив м’яч в пусті ворота – 1:1. А переможну крапку в поєдинку поставив Артур Рябов, який поцілив дальнім ударом в поперечину від якої м’яч опустився за лінію воріт лучан. Хлопці зуміли втримати потрібний результат й підтягтися до лідерів у турнірній таблиці – саме до «Волині» та «Буковини», повідомила прес-служба МФА.

Нагадаємо, закарпатські спортсмени вдало виступили на змаганнях зі спортивної радіопеленгації в Києві.

Читайте на ГК:На Закарпатті зацвіло рідкісне в Україні весняне диво (ФОТО)
Читайте на ГК:Небезпечні пожежі на Закарпатті: рятувальники відвернули велику біду (ФОТО)
Читайте на ГК:Зберігали зброю та вибухівку: на Закарпатті обрали запобіжні заходи двом чоловікам (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська