1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Рахові провели шаховий турнір

04.09.2017 16:16 Спорт

У суботу, 2 вересня, в рамках ХVІІ-го фестивалю-ярмарку «Гуцульська бриндзя» в приміщенні районного шахового клубу відбувся відкритий командний турнір з швидких шахів.

У суботу, 2 вересня, в рамках ХVІІ-го фестивалю-ярмарку «Гуцульська бриндзя» в приміщенні районного шахового клубу відбувся  відкритий командний турнір з швидких шахів.

В турнірі взяли участь команди Ворохти, Коломиї, Мукачева, Ужгорода,  Великого Бичкова та Рахова. Ігри проходили по круговій системі у 5 турів. Всім учасникам надавалось по 20 хвилин на партію плюс 5 секунд бонусного часу на хід, інформувало PMG.

Голова районної федерації шахів Ігор Савчук ознайомив шахістів з Положенням про проведення турніру.

Далі розпочалася безкомпромісна боротьба. Серед учасників товариського турніру були  майстри та кандидати у майстри спорту, а також багато першорозрядників. За команду Ворохти грали одночасно найстарший та наймолодший учасники турніру (80-ти та 10-ти річні спортсмени).

У напруженій боротьбі перемогу вибороли ужгородці з результатом в 9 очок. Друге місце і 8 очок у шахістів із Коломиї. Ще на одно очко менше у мукачівців, які зайняли третє місце.

По завершенні змагань голова районної шахової федерації Ігор Савчук вручив переможцям дипломи федерації, а Рахівський міський голова Віктор Медвідь – матеріальні відзнаки командам-переможцям, а також найстаршому та наймолодшому шахісту.

Нагадаємо, у Кубку ліги ФФЗ залишилося зіграти тільки перенесений матч.

Читайте на ГК:Скандал у центрі соцобслуговування на Закарпатті: жахіття антисанітарії (ФОТО)
Читайте на ГК:Антисанітарія, неналежне харчування та низка критичних порушень: гучний скандал у одному з центрів соцобслуговування на Закарпатті (ФОТО)
Читайте на ГК:Молодий Герой став Янголом: 21-річний захисник загинув майже рік тому (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська