1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородські гандболістки зіграли на товариському турнірі в Угорщині

31.08.2017 13:40 Спорт

До Хойдунанаша, який приймав товариський турнір з гандболу, тренери Карпат привезли оновлену команду. Поки лідери заліковують травми, кольори команди поїхали захищати зовсім юні карпатівки.

До Хойдунанаша, який приймав товариський турнір з гандболу, тренери Карпат привезли оновлену команду. Поки лідери заліковують травми, кольори команди поїхали захищати зовсім юні карпатівки.

Попри це, в матчах проти команд, другої за рангом, угорської ліги ужгородки зуміли взяти найцінніше — досвід, якого інколи так не вистачало в матчах національної першості.

Головний тренер Карпат, Борис Петровський:

«Загалом поїздкою задоволений, оскільки тільки таким чином ми змогли проглянути та оцінити наш тепершіній стан. Команді не вистачає ще зіграності та досвіду, оскільки тільки за день до від'їзду з Литви повернулись наші юніорки, однак це не завадило проглянути всі наші сильні та слабкі сторони, а також й помилки, які необхідно буде виправити, а дещо й вдосконалити, до початку чемпіонату України». 

Загалом в Угорщині на турнірі зіграло 6 команд, які були розподілені на дві групи. Після матчів по колу, переможці автоматично боролись у фіналі, другі команди за бронзу, а команди, які замикали таблиці поборолись за 5-6 місця.

Нагадаємо, що вже 15 вересня ужгородські Карпати розпочнуть боротьбу в новому сезоні чемпіонату України з домашнього поєдинку. Суперницями карпатівок будуть миколаївські гандболістки з Реалу.

Фото: Kispest Női Kézilabda Klub

Джерело: ГК «Карпати».

Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська