1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Велопробіг особливих спортсменів дістався Мукачівщини

26.08.2017 20:01 Спорт 299

«Бачу! Можу! Допоможу!»: особливі спортсмени відвідали Мукачівщину. Велопробіг, участь в якому взяли спортсмени любителі з вадами зору, наближається до фінішу.

Велопробіг особливих спортсменів дістався Мукачівщини

Сьогодні, 26 серпня, маршрут велосипедистів пролягав через територію Мукачівського району. 

То ж, спортсменам були забезпечені всі складові для безпечного та змістовного подолання маршруту. Відтак, з самого ранку, у Мукачеві групу спортсменів на тандемах, зустрічали їхні професійні супроводжуючі – відомі велогонщики Артем Топчанюк та Андрій Хрипта. У супроводі поліції та медиків району, група вирушила до першої локації – замку Шенборнів, що на території санаторію «Карпати». 

Завершать свій день учасники велопробігу також у селищі Чинадієві, де для них передбачені всі умови для комфортного відпочинку – місце ночівлі та легка вечеря.

Зазначимо, спортсмени з вадами зору рухаються на тандемних велосипедах, розділяючи фізичне навантаження з велосипедистом, який сидить попереду. Велопробіг «Бачу!Можу!Допоможу!» об’єднав особливих спортсменів з різних куточків України, різних професій й вікових категорій та покликаний привернути увагу суспільства до проблем незрячих людей, допомогти їхній інклюзії у всіх сферах життя, повідомили в Мукачівській РДА.

Нагадаємо, британський гонщик Хемілтон повторив рекорд Шумахера, у 68-й раз вигравши поул-позишн на етапі "Формули-1".

Найсвіжіші новини: