1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді фінішує соціальний велопробіг за участі незрячих

25.08.2017 09:33 Спорт

Третій рік поспіль в Україні проводять соціальний велопроект:”Бачу, Можу, Допоможу” покликаний здолати суспільні стереотипи про людей з інвалідністю.

Третій рік поспіль в Україні проводять соціальний велопроект:”Бачу, Можу, Допоможу” покликаний здолати суспільні стереотипи про людей з інвалідністю.

Учасники — зрячі та незрячі, а також люди з порушеннями зору — вирушають у багатоденну подорож Україною на велосипедах-тандемах. Цьогоріч стартували в Івано-Франківську, Кінцевою точкою велопробігу є Ужгород.

В Ужгород приїжджають 27 серпня.

Вїжджати будуть з центрального в’їзду в місто о 17:00 (потім їдуть через площу Петефі і на площу Театральну)

У велопробізі бере участь 7 тандемів. 
Мандрівка триває 9 днів за маршрутом Франківськ — Долина — Міжгір’я — Хуст — Мукачево — Ужгород. 
Є учасники зі Львова, Одеси, Харкова, Франківська, Полтави, Черкас, Києва, Умані, Кам’янця-Подільського. Серед учасників — представники різних професій: юристи, журналісти, масажисти, хіміки, ін.

Проект покликаний допомогти незрячим або людям із порушеннями зору стати «види-мими» для громадськості, сприяти їхній інклюзії та утверджувати повагу до прав люди-ни незалежно від її фізичних можливостей.

Більше інформації: Сторінка події-старту:https://www.facebook.com/events/309850509476926/?fref=ts.

Щодо додаткових запитань звертайтесь: Вікторія Лучка, координаторка велопробігу, 0938398674. Христина Малиш - SMM та PR координаторка велопробігу 0938581712.

Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Читайте на ГК:На Закарпатті водій намагався дати хабаря поліцейським: що було далі (ФОТО)
Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська