1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Тячеві провели Спартакіаду до Дня Незалежності України

22.08.2017 12:09 Спорт

До Дня Незалежності України у неділю, 20 серпня, на міському стадіоні ім. Л. Бийреша відбулася традиційна спартакіада працівників, установ та організацій Тячівського району.

До Дня Незалежності України у неділю, 20 серпня, на міському стадіоні ім. Л. Бийреша відбулася традиційна спартакіада працівників, установ та організацій Тячівського району.

Спортсмени продемонстрували силу і майстерність в ігрових видах спорту – міні - футболі, волейболі, перетягуванні канату та легкій атлетиці. А свої інтелектуальні здібності державні працівники показали у шахах та шашках. Згідно законів спорту перемогли найкращі та найнаполегливіші спортсмени, показавши, що вміють не тільки працювати на благо в кабінетах, а й популяризувати фізичну культуру і спорт серед українців.   

В цьому році у спартакіажі взяли участь такі команди: Об’єднана громада Тячівської РДА та управління освіти, Тячівський відділ поліції ГУНП в Закарпатській області, Управління державної служби надзвичайних ситуацій України в області (ДСНС), Тячівська районна лікарня,  команда Тячівської об’єднаної територіальної громади, Тересвянська селищна рада та команда Нижньо Апшанської сільської ради. У кожному з видів змагання проходили напружено і яскраво.

По закінченню змагань організатори подякували учасникам за активну участь та нагородили переможців та призерів як в особистому, так і в загальнокомандному заліку дипломами та медалями, повідомила прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

Нагадаємо, як повідомляв Голос Карпат раніше, у мережі показали воловецьку Сотку з висоти пташиного польоту.

Читайте на ГК:Рідні нарешті зможуть поховати свого Героя: “живим коридором” зустріли захисника, який поліг майже рік тому (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Був нагороджений  знаком «Золотий хрест»: Герой із Закарпаття повернеться додому “на щиті” (ФОТО)
Читайте на ГК:Вогняна пастка: на Закарпатті спалювання сміття призвело до важких наслідків для двох працівників
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська