1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

На Мукачівщині пройде Чемпіонат України з велоспорту

26.07.2017 21:10 Спорт 311

Мукачівщина стане всеукраїнським центром велосипедних змагань з багатоденної гонки.

На Мукачівщині пройде Чемпіонат України з велоспорту

Федерація велосипедного спорту України підтвердила плани провести три етапи всеукраїнських змагань на території Мукачівського району. Відповідний лист за підписом Президента ФВСУ надійшов на ім’я голови Мукачівської РДА, інформує прес-служба відомства в соцмережі Фейсбук.

Так, Федерація велосипедного спорту України звернулася з проханням внести до Єдиного календарного плану спортивно-масових заходів Мукачівської РДА на 2018 рік змагання з велосипедного спорту, а саме:

14-18.03.2018р. – Відкритий весняний чемпіонат України у багатоденній гонці – І тур;

20-25.03.2018р. - Відкритий весняний чемпіонат України у багатоденній гонці – Фінал;

25-30.09.2018р. - Відкритий осінній чемпіонат України у багатоденній гонці – чемпіонат України в індивідуальній гонці вгору.

Проведення змагань з велоспорту на всеукраїнському рівні у Мукачівському районі – це результат як позитивного досвіду, яким ми вже маємо, так і реалізація попередніх напрацювань з Федерацією велоспорту України,- зазначив очільник району Сергій Гайдай

Представник ФВСУ відзначив, що Мукачівщина відповідає головним критеріям змагань з велоспорту. Також зазначено, що вагоме значення у прийнятті рішення ФВСУ має позитивний досвід змагань, які проводяться на території району. Так, за ініціативи відомого велогонщика Артема Топчанюка вже відбувся міжнародний МТБ марафон «Три замки Закарпаття», а 30 липня на території району стартує не менш масова вело подія – МТБ марафон «Кельтським шляхом».

Нагадаємо, як повідомляв Голос Карпат раніше, велогонка "Три Замки Закарпаття" відбудеться вже в липні.

 

Найсвіжіші новини: