1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Спартакіада медичних навчальних закладів краю минулого тижня відбулась у Хусті

05.06.2017 16:14 Спорт

Робота з молоддю – один із важливих напрямів діяльності облорганізації профспілки працівників охорони здоров’я.

Робота з молоддю – один із важливих напрямів діяльності облорганізації профспілки працівників охорони здоров’я.

Задля залучення студентської молоді до занять фізкультурою і спортом організовують спартакіади медичних навчальних закладів нашого краю, остання з яких відбулася в місті Хусті,повідомляє Новини Закарпаття.

У змаганнях із волейболу, як серед дівчат, так і серед юнаків перше місце завоювали команди Закарпатського базового державного медичного коледжу м. Хуст. У міні-футболі дубль зробили обидві команди Міжгірського медичного коледжу, які виявилися найсильнішими. До програми спартакіади включили й цікаві змагання з тріатлону – кульова стрільба, кидання гранати та накладання шини. Тут перемогу здобула команда Міжгірського медколеджу.

За підсумками спартакіади в загальнокомандному заліку переможцем стала збірна Міжгірського медичного коледжу. На другому місці – спортсмени Закарпатського базового державного медколеджу, на третьому – Берегівський медколедж.

Переможці нагороджені кубками й грамотами, які вручив керівник облорганізації профспілки, голова оргкомітету спартакіади Володимир Турок.

Як повідомлялося раніше, в Хусті відбувся фестиваль "Долина нарцисів".

Читайте на ГК:Без паски і шовдаря, але з дивними замінниками: як закарпатка святкувала Великдень в одній із Європейських країн
Читайте на ГК:Небезпечна пожежа на Закарпатті: вогнеборці встигли врятували гараж та житловий будинок (ФОТО)
Читайте на ГК:Підкралася непомітно й "затягнула в полон": на Закарпатті невидима смерть ледь не забрала життя трьох дітей
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська